Starity

Hamarosan jön Kristen Stewart és Garrett Hedlund közös filmje

2012. május 13. 20:08   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kristen Stewart új filmmel kerül filmvászonra, ám ezúttal Garrett Hedlund oldalán. A két sztár a Jelouse Magazinnak nyilatkozott a részletekről.

hirdetés
Hamarosan jön Kristen Stewart és Garrett Hedlund közös filmje

Május végén kerül vászonra Kristen Stewart és Garrett Hedlund közös filmje a cannes-i filmfesztiválon. A kalanddráma két főszereplőjének karakterét és jellemvonásait Kristen és Garret ihlette.

A fillm valójában nem más, mint egy hosszú és kalandos utazás. A két főhős barátaival indul el, hogy keresztülfurikázzanak Amerikán, a zene, az alkohol és a drogok befolyásoltsága alatt. A történet egy könyv alapján készült, Jack Kerouac 1957-ben írt klasszikus-romantikus regényéből.

Kristen az alábbiakat nyilatkozta a Jalouse Magazinnak az általa alakított lányról, Camille-ről: „Mindannyian szerettük a szerepünket. Azt akartuk, hogy mindenki más is így legyen ezzel. Sok apró részlet van, amiből megismerhetik a karaktereinket. Nekünk is ezek segítettek a szerepjátszásban.”


Jaloufashion.com

Kristen két filmet is forgatott egyszerre, hiszen az On The Road forgatása alatt még a Twilight utolsó részének munkálatai is nagyban folytak: „Kemény munka volt. Az volt az érzésem, mintha újra az iskolában lennék.”

Garrett úgy érzi, az általa alakított fiú nagy hatással volt életére: „Azt kívánom, bárcsak ilyen életem lehetne, mint ezeknek a srácoknak. Akár életem minden napján.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek