Starity

Anastacia visszatér a Sony lemezkiadóhoz

2012. május 15. 10:10   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyes információk szerint a nagyszerű amerikai énekesnő, Anastacia visszatér előző lemezkiadójához, a Sonyhoz, ahol már eltöltött pár évet.

hirdetés
Anastacia visszatér a Sony lemezkiadóhoz

Anastacia, a csodálatos hangú amerikai énekesnő visszatér a korábbi lemezkiadó cégéhez, a Sonyhoz, amely a legelső albumát, a Not That Kindot is kiadta. A Left Outside Alone énekesnője már több alkalommal is visszatért az énekesi pályára az évek során. Először 2004-ben, az Anastacia című koronggal, amely minden idők egyik legjobb albuma lett az úgynevezett Sprock hangzással (soul, pop és rock keveréke), majd 2008-ban, a Heavy Rotation című lemezzel, ami elég szolidra sikeredett a korábbi hangzásvilághoz képest.

2007-ben hagyta el a Sonyt, és a Universal Music Grouphoz igazolt, amelyet végül 2010-ben szintén elhagyott. Most pedig – több év után – visszatér a Sonyhoz. Az idei évben várható a nagyszerű énekesnő legújabb albuma, amelynél valószínűleg visszatér a Sprock hangzáshoz, amit a 2004-es korongon is hallhattunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek