Starity

Négy év szünet után új albummal tér vissza a P.O.D.

2012. május 15. 13:01   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2008-as kiadóváltás után idén újra másik kiadóhoz szerződött a banda és az új album már Razor & Tie gondozásában fog megjelenni.

hirdetés
Négy év szünet után új albummal tér vissza a P.O.D.

Az új korong producere ismét Howard Benson volt, akivel a 2001-es Satellite című anyagot is elkészítették. A nyár elején érkező album első single dala a Lost in Forever című dal melyhez már klip is készült.


P.O.D.: Lost in Forever

A banda San Diegoban alakult 1992-ben, nevüket egy jogi kifejezés rövidítése után kapták, mely az egyik tag feleségének ötlete volt – jelentése Payable on Death. Az együttes igen egyedi zenét játszik, így nem igazán lehet külön mûfajba tenni őket. Zenéjükben egyesítik a rock, rap, a keresztény rock és a hardcore nu metal hangzásokat.

A csapat a nu metal korszak egyik legfelkapottabb sztárjának számított, az említett Satellite című album csak az Egyesült Államokban több mint 3 millió példányban kelt el. Ennek az albunak a legnagyobb slágerei a Youth of the Nation és az Alive című dalok voltak.


P.O.D.: Youth of the Nation


P.O.D.: Alive

Mára a banda ott tart, hogy olyan nagy személyiségek, mint Axel Rose is több mint hatszor nézte meg élõben a csapatot, véleménye szerint a P.O.D. is egy olyan banda, amire az emberek évtizedek múlva is emlékezni fognak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek