Starity

Sarah Hyland nyíltan beszélt a betegségéről

2012. május 15. 20:08   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Modern család és a Bájos törtetők fiatal színésznőjének betegségéről és műtétjéről eddig kevesen tudtak, de Sarah most őszintén beszélt az esetről.

hirdetés
Sarah Hyland nyíltan beszélt a betegségéről

Sarah Hyland eddig egy egészségtől kicsattanó, bájos lánynak tűnt, rengetegen összekeverték Hollywood egyik legszebb nőjével, Mila Kunisszal, és egyre népszerűbb lesz a színésznői tevékenysége is. Ám élete pár hónappal ezelőtt megváltozott, hiszen kiderült: súlyos vesebetegségben szenved, és átültetésesre van szüksége!

Veséi nem tudtak rendesen fejlődni és működni. Hogy javuljon az állapota, a felismerés után azonnali műtétre volt szüksége, és a donor nem más volt, mint saját édesapja.

A 21 éves színésznő eddig sohasem beszélt a dologról, a közeli ismerősök tudták egyedül a betegségét, azonban most, hogy jobban van, a Seventeen magazinnak őszintén vallott a nehéz időszakról, hogy megossza tapasztalatait, és köszönetet mondjon azoknak, akik egész végig mellette álltak.

„Tudod, a család mindig ott lesz veled, bármi is történjen. Az apám nekem adta a veséjét! Egy ilyen élményből meg lehet tudni, hogy kik azok, akiket a barátaidnak hívsz. Csodálatos volt, amikor először kinyitottam a szemem, és láttam az igaz barátaimat, valamint azonnal tudtam, hogy aki nem volt ott, az nem az„ – nyilatkozta.

Azt is hozzátette, hogy hihetetlenül sokat köszönhet barátjának, Matt Prokopnak, aki kitartott mellette mindvégig: „Segített nekem a gyógyszerekkel, elvitt az orvosi vizsgálatokra, és megtette helyettem az összes olyan dolgot, amit nekem kellett volna megcsinálnom. Nem minden 21 éves fiú csinálta volna ezt végig, azt garantálom! Én vagyok a legszerencsésebb ember a világon, hogy ő itt van mellettem.”

Tehát a színésznő már jobban van, ám azt még nem tudni, hogy mikor lát újra munkához.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek