Starity

Megjelent a Timoteij második nagylemeze

2012. május 16. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cissi, Elina, Bodil és Johanna második nagylemeze ma kerül a boltok polcaira, illetve mától lehet hivatalosan letölteni.

hirdetés
Megjelent a Timoteij második nagylemeze

Tavaly ősszel számoltunk be róla, hogy idén tavasszal a Timoteij megörvendezteti rajongóit egy új nagylemezzel. A tavasz eljött, itt az album is.

Körülbelül egy héttel ezelőtt kaphattunk már ízelítőt a svéd hölgyek új nagylemezéről az egyik internetes portálon, ám ma végre megjelent az album is, amelynek címe sokáig titok volt.

Nem régóta lehet tudni, hogy a nagylemez, illetve az első kislemez címe Tabu, ám a mai nappal bebizonyosodott, hogy a kései előzetes információk helyesek voltak. A lányok a VAKNA! med The Voice nevű reggeli rádióműsorban mutatták be a címadó dal akusztikus változatát.

Az albumról annyit még érdemes tudni, hogy 11 dal szerepel rajta – köztük az idei melodiestivalenes Stormande Hav, illetve az előzetesen kiszivárgott Het is. Egyelőre korlátozottan juthatnak hozzá a külföldi rajongók a koronghoz – digitális formában is –, ám Anglián keresztül rendelve nyolc font, vagyis körülbelül 3000 forintnyi összeg – plusz postaköltség.

Aki még nem hallotta a Tabu című dalt, alább meghallgathatja a lányok reggeli előadásában (énekel: Cissi):

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek