Starity

George Clooney exe és a diktátor Cannes-ban rendezett jelenetet

2012. május 17. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Május 16-án nyitott a Cannes-i Filmfesztivál, ennek alkalmából a sztárvilág Franciaországba özönlött. A valódi tehetségek mellett Elisabetta Canalis és Sacha Baron Cohen tűnt ki tengerparti jelenetével.

hirdetés
George Clooney exe és a diktátor Cannes-ban rendezett jelenetet

Elisabetta Canalist sokan csak George Clooney exeként ismerik. Az olasz színésznő és modell Hollywoodban ugyan nem ismert, ám mégis megadta a módját hogy felfigyeljenek rá is – Sacha Baron Cohennel, aki köztudottan az őrült dolgok megszállottja egy hajón adtak elő művészinek éppen nem mondható előadást. Elisabetta nemrégiben szakított a Jackassből ismert Steve O-val, így néhányan akár azt is hihették, hogy kivetette hálóját a nős Cohenra.

A két celeb előbb a jachton pezsgőzött, majd bekenték egymást naptejjel. A csendes és romantikus hangulat gyorsan tovaszállt, amikor kiderült, hogy a mostanság A diktátor című filmjét népszerűsítő színész egy másik hölgyet rejteget a fedélzeten. Elisabetta jelenetet rendezett, amelynek végén a diktátor testőrei egy fekete – hullazsákra hajazó – csomagot hoztak, majd a vízbe hajították az ellenszegülő nőszemélyt.

A jelenet természetesen csak megrendezett volt, néhány órával később Sacha Baron Cohen teljes harci díszben – ezúttal botránymentesen – vonult be a vörös szőnyegen a neves Carlton Hotel számára átalakított boltíve alatt, majd egy tevét próbált meglovagolni, amiről majdnem leesett.

Cohen diktátori alakítása nem volt mindig botránymentes: februárban az Oscar-díjátadón egy Kim Jong-Il koreai vezér képével ellátott urnát szorongatva ment végig a vörös szőnyegen, majd annak a tartalmát egy fotósra szórta, ami igen nagy felháborodást keltett, ki is vezették az eseményről emiatt.

A Cannes-i Filmfesztivál csak most kezdődött, kíváncsian várjuk, milyen érdekességek történnek még az elkövetkezendő néhány nap alatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek