Starity

Az RTL Klubon fog kémkedni Chuck

2012. május 17. 13:01   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június 2-ától az RTL Klubon is látható lesz a méltán népszerű Chuck című sorozat, amelyet a csatorna minden szombaton 14 óra 30 perctől tűz majd műsorára.

hirdetés
Az RTL Klubon fog kémkedni Chuck

A Chuck című szériát bizonyára sokaknak nem kell bemutatni, hisz már több hazai csatornán is láthattuk. De mivel nemsokára újra elbűvöli az RTL Klub nézőit is, ezért itt egy kis ismertető a világ egyik legkedveltebb kémjéről:

Chuck Bartowski – kódnevén Charles Carlmichael – egy lúzer, legalábbis, ha azt vesszük figyelembe, hogy egykori jó barátja, Bryce Larkin miatt kirúgták a Stanfordról, és a Buy More-ban kell dolgoznia. Egy napon azonban kap egy e-mailt Bryce-tól. Az üzenet kormánytitkokat tartalmaz képekbe kódolva, amelyet Intersectnek neveztek el. A CIA és az NSA ezután Sarah Walkerre és John Casey-re bízza Chuck védelmét. Az Intersectre azonban a Fulcrum is feni a fogát, ám azt nem tudják, hogy az Intersect és Chuck egy és ugyanaz. Bonyolítja a helyzetet, hogy Chuck beleszeret Sarah-ba.

A produkció főszerepében az éneklésben is kiváló Zachary Levi látható, de jelentős karaktert alakít Yvonne Strahovski, Adam Baldwin, Sarah Lancaster és Joshua Gomez is. Vendégszereplőként olyan színészeket láthattunk már benne, mint például Rachel Bilson, Kristin Kreuk, Nicole Richie vagy éppen Jordana Brewster.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek