Starity

Tamás atya visszatér a túlvilágról?

2012. május 18. 09:09   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy hete láthatták utoljára a nézők Száraz Dénest, azaz Tamás atyát a Jóban Rosszban című sorozatban, ugyanis a készítők drámaian írták őt ki.

hirdetés
Tamás atya visszatér a túlvilágról?

Sokan drukkoltak annak, hogy a sok őrlődés után végre összejöjjön Betty és Tamás atya. Amikor az egyik nem akarta, akkor a másik nem, és ez így folytatódott addig, amíg végül a hivatását választotta a pap.

De a készítők nem elégedtek meg ennyivel, hiszen drámai jelenetek közepette írták ki Dénest. Amikor Betty mégis Kardos doki mellett döntött, Tamás próbálta leplezni a fájdalmát, de maga előtt is be kellett vallania, hogy még mindig szerelmes Bettybe. A szülészorvos és Péter fiatalabb lánya az esküvőjükre készülődtek. Minden jel arra mutatott, hogy ennek a menyegzőnek nem szabadna létre jönnie, de mégis így lett. Ráadásul kiderült, hogy Tamásnak kell összeadnia őket. Az igenek kimondása után azonban a pap nem bírta összeadni őket, kiszaladt a templomból, és ez volt a végzete, ugyanis belecsapott a villám, mindez a menyasszony szeme láttára. Az atya szörnyet halt, ami miatt Betty sokkos állapotba került.

„Sok jel figyelmezteti Bettyt, nem sikerül az esküvői menü, a futár balesetet szenved az esküvői tortával, Kardos meglátja az esküvői ruhát, ami ráadásul elszakad. Aggódik is a nagy nap előtt, de megnyugtatja magát, hogy minden a legnagyobb rendben lesz. Minden jól indul, de természetesen a sorozat alkotói ezt a fontos pillanatot is drámaivá és megrendítővé tették” – árulta el Szabó Zsófi.

A rajongók teljesen felháborodtak, és petíciókat kezdtek el gyűjteni annak érdekében, hogy visszakaphassák kedvencüket. Sőt még a csatornának is rengeteg levelet írtak. Az Aktív műsorából kiderült, hogy Tamást azért kellett kiírni, mert már nem tudtak mit kihozni a románcból. A rajongók azonban ezzel egyáltalán nem értenek egyet.

A TV2 szóvivője, Koltay Tamás nyilatkozott az Epizód magazinnak arról, hogy hogyan lehetne visszahozni a papot: „Létrehoztunk egy email-címet, a jrotletek@tv2.hu-t, melyre várjuk azokat az ötleteket, amikben mindenki megoszthatja velünk, hogy térhetne vissza Csillagkútra Tamás atya. Ha ezek között akad igazán jó elképzelés, akkor megfontoljuk a szereplő visszatérését.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek