Starity

Nina Dobrev nem játszik Ian Somerhalderrel

2012. május 17. 13:01   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nina Dobrev a rajongók nyomása ellenére sem szeretné eljátszani a 50 Shadey of Grey női főszepét szerelme oldalán.

hirdetés
Nina Dobrev nem játszik Ian Somerhalderrel

A The Vampire Diaries szexi vámpírja, Ian Somerhalder már több alkalommal hangoztatta, hogy szívesen eljátszaná Christian Grey karakterét a készülő Fifty Shades of Grey című filmben. A rajongók pedig máris továbbkombinálták a dolgokat, és a tökéletes női főszereplőnek Ian párját, Nina Dobrevet álmodták meg.

A vámpíros sorozat fiatal üdvöskéje azonban korántsem lelkesedik ennyire a szerepért, és a könyvért se, sőt elmondása szerint nem is tartja jó ötletnek, ha más filmben is együtt tűnnek fel szerelmével.

„Szerintem a legjobb az a sorozat szereplőinek, ha a karaktereiken kívül, másképpen is meg tudják mutatni magukat, más alkotásokban. Egyébként a rajongók engem Elena helyébe képzelnének, míg Iant Damonként látnák a filmben, ha együtt játszanánk a főszerepet” – mondta el a hamarosan Kellan Lutz oldalán főszerepet alakító színésznő az MTV műsorában.

Nina egyébként saját bevallása szerint soha nem olvasta a könyvet, de azzal tisztában van, hogy Ian mennyire szeretné ezt a szerepet, hiszen nagyon tetszik neki benne Christian karaktere, és reméli, hogy sikerül is elérnie a céljait.

Azoknak a rajongóknak sem kell izgulnia, akik Hollywood egyik legnépszerűbb sztárpárját szeretnék együtt látni a képernyőkön, hiszen Julie Plec ígérete szerint a harmadik évad drámai befejezése teljesen felforgatja majd a Salvatore testvérek és az „új” Elena életét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek