Starity

Aishwarya Rait megszégyenítették hazájában

2012. május 19. 08:08   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori világszépe, Bollywood legnagyobb színésznője, Aishwarya Rai Bachchan 2011 novemberében adott életet első gyermekének, Aaradhyának. A színésznő fél év elteltével nem adta le a terhessége alatt rá felszökött kilókat – ami teljesen elfogadott, ám nem Indiában, ahol rengeteg ember éhezik.

hirdetés
Aishwarya Rait megszégyenítették hazájában

A színésznőt több tévériporter, újságkritikus, sőt, indiai származású rajongói is elítélik amiatt, hogy a felszaladt kilókat nem tudja leadni:

„Míg mások éheznek Indiában, Aishwarya – akit az indiai nemzettel azonosítanak a világban – a rá felszaladt túlsúllyal azt hirdeti, hogy az indiaiak jómódban élnek, holott ez nincs így!” – indokolta felháborodásának okát egy helyi lakos.

Egy riporter szerint az exmodell, a L’Oreal nagykövete nem testesíti meg jelenlegi kinézetével a szépséget: „Tanulnia kellene Victoria Beckhamtől, aki 34-es méretet hord!” – kelt ki magából az illető.

Aishwarya segítségére azonban nem honfitársai, hanem a New York Daily Times újságírója sietett, aki szerint nem egészséges, ha a szülés után két héttel már ugyanolyan ruhát hord az illető, mint terhessége előtt. A nőiesség szerinte nem abból áll, hogy csontkollekcióra fogyasszuk magunkat, hanem egészségesen kell felnevelni, s támogatni családunkat – aminek a színésznő eleget tesz.

A 38 éves Aishwarya évek óta próbált teherbe esni párjától, a szintén indiai Abhishek Bachchantól, ám örömét nemzete nem ünnepli vele együtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek