Starity

Jennifer Lopez féltékeny Britney Spearsre?

2012. május 18. 12:12   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan véget ér az American Idol tizenegyedik évada, és már most szárnyra kaptak a híresztelések, miszerint a zsűri felbomlik. Jennifer Lopez a kilépésen gondolkozik.

hirdetés
Jennifer Lopez féltékeny Britney Spearsre?

Habár május végén véget ér az American Idol, a FOX ősszel elindítja az X Factor második szériáját, ahol Britney Spears lesz az egyik mentor. Bennfentesek szerint Jennifer Lopez nem nézi jól szemmel azt, hogy a szőke énekesnő többet kap a zsűriskedésért, mint ő, és fizetésemelést követel.

A producerek mindent megtesznek azért, hogy a latin dívát a műsorban tartsák. Jennifer a mostani évadért 12 millió dollárt kapott, de ő 20 milliót szeretne, ami 5 millióval túlszárnyalja Britney gázsiját.

„J.Lo és az American Idol a címlapokra akarnak törni, és több pénzt szeretne a visszatérésre, mint Britney Spears, különben nem írja alá a szerződést” – árulta el egy ismeretlen személy a HollywoodLife.com-nak.

Korábban Jennifer többször hangoztatta, hogy a műsor miatt nem jut elég ideje a családjára, így döntésében az időhiány is szerepet játszik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek