Starity

Csifó Dorina megmutatta kerekedő pocakját

2012. május 18. 21:09   |   Szerző: Corby

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Barátok Közt egykori Noémije, Csifó Dorina és Hanning Viktor egy éve alkotnak egy párt, Dorina pedig öt hónapja hordja szíve alatt kisfiát, akinek már nevet is adott.

hirdetés
Csifó Dorina megmutatta kerekedő pocakját
Fotó: Blikk

Csifó Dorina, aki 2011 szeptemberében ment férjhez, babát hord a szíve alatt, akinek Vince lesz a neve. Dorina öthónapos kisbabáját októberben szeretné világra hozni, így nem is meglepő, hogy már tudja, hogy kisfiú lesz.

A Barátok Közt színésznője a Blikknek mesélte el, hogy mennyire örült, mikor kiderült, hogy babát vár: „Ott álltam a fürdőszobában a teszttel, amelyen annyira halványan jelent meg a pozitív eredményt jelentő két csík, hogy inkább lefotóztam, és elküldtem a nővéremnek: szerinte is azt jelenti-e, hogy terhes vagyok?”majd hozzátette, mi segítette döntésre a névvel kapcsolatban: „Mindenképpen V betűvel kezdődő nevet szerettünk volna, hiszen a páromat Viktornak hívják. Azért döntöttünk a Vince mellett, mert ugyanazt jelenti, mint a Viktor: győztes!”

A 24 éves színésznő boldognak tűnik, hiszen most fogja első gyerekét megszülni, azonban nem nyilatkozott arról, hogy a szülés után még visszatér-e a színészethez.


Fotó: Blikk

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek