Starity

Tila látta Cassie és Diddy pikáns képeit

2010. július 16. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tila Tequila azt írta a hivatalos weboldalára, hogy látott pár képet a "szerelmesekről", valamint, hogy valaki kiakart szivárogtatni pár botrányos képet, amiből kiderül hogy Diddy hajlik Cassie felé.

hirdetés
Tila látta Cassie és Diddy pikáns képeit

A botrányhősnő azt írta, látott egy olyan képet amin Diddy ül a szaunában és Cassie meztelenül van az ölében. A másik képen Diddy ajka hozzáér Cassie-éhez.

Tila hozzátette az ügyből veszélyes, peres anyag is lehet. Tavaly kiszivárogtak Cassie privát képei, amin persze az énekesnő teljesen kiakadt. Egyes blogok azt állítják, azokat a képeket P.Diddy készítette.

Persze Cassie reagált Twitteren: "Nagyon úgy néz ki, hogy valaki meghackelte a gépemet. Ez igazán aljas és gonosz dolog volt az illető részéről, de azért be lehetne már fejezni azt a viselkedést, mintha sosem láttatok volna még ciciket!!!"

Vajon, ha Tilának igaza van, akkor Cassie és Diddy hiába tagadták a kapcsolatukat?

Tila így fejezte be: "But don’t say we didn’t warn ya! BUT WE DEFINITELY SAW THE PICTURES!!!!!!!!!!!!!!!! AND OH MY GOD!!!!! THAT’S ALL I HAVE TO SAY!"

("De ne mond, hogy mi nem figyelmeztettünk! Minden bizonnyal láttam a képeket! És jézusom!!! Ez az, amit el kellet mondanom!")

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek