Starity

Kiderült az igazság Selena és Justin szakítását illetően

2012. május 21. 19:07   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég felmerültek a pletykák, miszerint Justin Bieber és Selena Gomez véget vetett kapcsolatának. Justin most tisztázta a helyzetet, és elmondta, minden a legnagyobb rendben van közöttük.

hirdetés
Kiderült az igazság Selena és Justin szakítását illetően

Hollywood kedvenc szerelmespárja körül nagy mostanában a felhajtás. Mindenki azt találgatja, vajon tényleg szakított-e a két tinisztár vagy csak pletyka az egész. A lavinát Justin Bieber egyik Twitter-posztja indította, mely nem sokkal később törölve lett.

„Köszönöm a veled töltött időt, de most tovább kell lépnem...” – írta Justin abban a bizonyos bejegyzésben. A mondat bár nem volt senkinek címezve, a rajongók rögtön kombinálni kezdtek, és arra a következtetésre jutottak, hogy biztos Selena Gomeznek írta, aki szintén egy gyanús képet tett közzé.

Selena a képen egy lőtéren céloz egy fegyverrel, és azt írta mellé üzenetnek, hogy „Kiengedtük a gőzt.” Ebből azt a következtetést vonták le, hogy a lány csakis a szakítás miatt lehet stresszes.

Az is csak olaj volt a tűzre, hogy Bieber nem Selenát vitte párjaként a Billboard Awardsra, hanem egy Cady nevű lányt. Ekkor már biztosra vették, hogy vége, és máris temetni kezdték a fiatalok románcát. Azonban az igazság közel sincs ehhez.

Selena jelenleg Bulgáriában tartózkodik, mivel egy akciófilmet forgat, a The Getawayt. A filmben fegyverekkel is fog lőni, és mivel eddig nem voltak ilyen jellegű szerepei, nem túl jártas a pisztolyok körében, ezért forgatás után elment az ottani lőtérre, hogy kicsit gyakorolhasson. A kép is ott készült, és mikor azt írta, hogy kiengedte a gőzt, csak a forgatással járó stresszre gondolt.

Ottlétéből fakad, hogy nem tudott tegnap Las Vegasba utazni, így nem lehetett Justin párja a BMA-en. Justin választhatott, hogy egyedül megy vagy választ magának más kísérőt. A fiú végül két rajongóját vitte magával. Az egyikük, Cady korábban írt egy üzenetet Justinnak, melyben felkérte, hogy legyen a párja a szalagavatóján. Mivel a fiú akkor nem ért rá, úgy döntött, most bepótolja, és elhívta magával a lányt és nővérét, Hollit.

De mi van Justin titokzatos Twitter-üzenetével? Hamis az egész! Justin menedzsere, Scooter Braun a következőt nyilatkozta az incidenssel kapcsolatban: „Justin sosem tweetelt ilyet. Az a kép hamisítvány.”

Ezek szerint az egész szakítás csak pár rosszakarónak és a véletlenek egybeesésének köszönhető. Ezt megerősíti az is, hogy Bieber pár napja a Sunday Timesnak adott interjút, és egész végig másfele jártak a gondolatai, majd félbe is szakította a riportert, elnézést kért, és azt mondta, telefonálnia kell. A hívott pedig nem más volt, mint Selena Gomez.

„Fel kell hívnom a barátnőmet – mondta, miközben tárcsázott. – Hogy vagy, bébi? Folyton csak rád gondolok… Azt mondtam, folyton csak rád gondolok. Csak ennyit akartam mondani. Igen, szóval, most be kell fejeznem ezt az interjút, de fel akartalak hívni, hogy halljam a hangod. Rendben, szeretlek. Jól van, szia.”

A pletykák szerint a távolság miatt rekedt meg a két fiatal kapcsolata, de Justin az interjúban elmondta, ez sem jelent nekik gondot: „Tíz éve, de akár még öt éve is a távolság nagy problémát jelentett egy kapcsolatban. Manapság a technika segítségével bármikor láthatod a másikat.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek