Starity

Földrengés rázta meg Selena Gomez új filmjének helyszínét

2012. május 23. 10:10   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedd hajnalban földrengés történt Bulgária fővárosától, Szófiától nem messze, ahol a színésznő forgatja új akciófilmjét, a The Gatewayt.

hirdetés
Földrengés rázta meg Selena Gomez új filmjének helyszínét

Az egyik legismertebb tinisztár, Selena Gomez jelenleg a The Gateway című akciófilmet forgatja Bulgária fővárosában, Szófiában. Bár még csak alig pár hete kezdődtek a forgatások, a színésznőnek már több negatív kalandban is része volt, például hotelt kellett váltania az őrjöngő rajongók miatt, most pedig földrengés rázta meg a főváros környékét.

Kedden, május 22-én hajnali három óra körül 5.6-os erősségű földrengés történt a fővárostól 23 kilométerre lévő Pernik városánál, amit ezután másfél órával még 4.9-es erősségű utórengések is követtek.

Szerencsére komolyabb sérülés nem történt az eset után, ám Selena rajongói megijedtek a hír hallatán, nagyon féltették kedvencüket.

A fiatal színésznő jól van, a rajongók megnyugtatására tegnap ezt írta Twitter-profiljára: „Köszönet minden aggódásotokért! A földrengés nagyon ijesztő volt, de hála Istennek, mindenki rendben van. Imádkozzunk Olaszországért!"

Sajnos az olaszok nem voltak olyan szerencsések, mint Bulgária lakói, ugyanis a vasárnap Bolognát és környékét megrázó földmozgás hét halottat, rengeteg sérültet és hatalmas károkat hagyott maga után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek