Starity

Pofonok és fenekelés az Irigy Hónaljmirigy legújabb klipjében

2012. május 24. 14:02   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kung Fu és karatemesterek, szamurájok, világmegmentő szuperhősök gyűltek össze, hogy egyesítsék erőiket, amelyből megszülethetett az Irigy Hónaljmirigy legújabb klipje. Az őrült forgatáson ezúttal nem csak a fiúk tettek ki magukért, hanem a hozzájuk csatlakozó Tóth Gabi is, aki Uma Thurman bőrébe bújt, egyenesen a Kill Billből. A társaság pedig nem más, mint Chuck Norris ellen vette fel a harcot.

hirdetés
Pofonok és fenekelés az Irigy Hónaljmirigy legújabb klipjében
Fotó: Török Hajni

Szürreális szuperhős találkozóvá változott az Irigy Hónaljmirigy klipforgatása. A Maroon 5 Moves Like Jagger című slágerét dolgozták át a fiúk, Christina Aguilera szerepére pedig Tóth Gabit kérték fel. A Rúgj Chuck Norris című dalhoz készült videó rengeteg meglepetést tartogat a közönség számára.

„Igaz, Chuk Norris bőrébe bújtam, de én közel sem vagyok olyan sérthetetlen, mint ő. A kaszkadőrök ugyanis rendesen szétrúgták a kezem – mesélte Molnár Imi, Chuck Norris mirigybeli helytartója. – A forgatás során azonban sokat tanultam a harcművészetekről, például már tudom, hogy kell használni a nunjakut, bár valószínűleg soha az életben nem szeretném ezt a tudást hasznosítani” – mondta el Imi.


Damu Roland megkapja a magáét (Fotó: Török Hajni)

hirdetés

Sipos Peti az eredeti dal énekesének, Adam Levine-nek bőrébe bújt, akinek jellegzetes tetoválásait, alkoholos filccel festették karjára.

„Először dolgoztunk kaszkadőrökkel a klipforgatás során, persze Chuck Norrisnak erre nem volt szüksége. Úgy hallottam, ő maga építette fel a szülői házát is. Elbánik mindenkivel, hiszen ő a gyengék védelmezője. A forgatás során összeakadt Damu Rolanddal is, aki megzavarta vizelés közben… nem lett szép vége… – nevetett Peti és hozzátette, a Texasi kopó Tóth Gabival sem bánt kesztyűs kézzel. – Norris elfenekelte Tóth Gabit is, amit a barátja nem nézett túl jó szemmel, de nem mert újat húzni Chuckkal.”


Tóth Gabit elfenekeli Chuck Norris (Fotó: Török Hajni)

A klipforgatáson rengeteg szuperhős megfordult, Superman, Bruce Lee, Pai Mei, Neo, Rambo mind-mind tiszteletüket tették.

Bruce Willis is szeretett volna szerepelni a klipben, de sajnos már ki voltak osztva a karakterek, ezért csak Kung Fu Pandaként tűnhetett fel” – viccelődött az idősebb Sipos fivér.


Kung Fu Panda és Chuck Norris (Fotó: Török Hajni )

Tóth Gabi igazán elemében volt a forgatáson: „Profikkal dolgozni mindig öröm. Különösen, ha ez az IHM, mert remekül lehet szórakozni munka közben. Az új klipjükben én is szerepelek, parókában és jelmezben, mert úgy kellett kinéznem, mint Uma Thurman a Kill Bill-ben. A srácok hasonlóan vicces ruhákban pompáztak, nagyon-nagyon élveztem a forgatást, nézzétek a klippet, jó lesz!” – tette hozzá az énekesnő.

A Mirigyes fiúk a videó végén lerántják a leplet a legendáról és kiderül, milyen is valójában az igazi Chuck Norris.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek