Starity

Megérkezett Will.I.Am és Eva Simons közös klipje

2012. május 25. 18:06   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent az énekes és zenei producer legújabb klipje, amiben a holland énekesnő, Eva Simon is közreműködik.

hirdetés
Megérkezett Will.I.Am és Eva Simons közös klipje

Bár Will.I.Am csapata, a Black Eyed Peas jelenleg pihenőn van – a frontemberük kivételével, aki a The Voice nevű tehetségkutató egyik zsűritagja –, sorra érkeznek a klipek a készülő lemezéről, a Willpowerről. Legutóbbi a Jennifer Lopez és Mick Jagger közreműködésével készült T.H.E. című videó volt.

Ma, május 25-én egy új kisfilmnek örülhetnek az énekes-producer rajongói, ugyanis megérkezett a This Is Love című dal videója, amiben a holland énekesnő, Eva Simons is közreműködik. Egyszerre gyors és lassú is, de a refrén alapján egy partiszámnak is megállja a helyét.

Producere a Swedish House Mafia egyik tagja, Steve Angello volt. Willnek nem ez volt az első közös munkája Evával, hiszen márciusban együtt dolgoztak az LMFAO-val, aminek eredményeként megszületett a Best Night.

A szám május 14-én jelent meg, és akkor az énekes így nyilatkozott a Capital FM-nek: „Néhány napja fejeztem be a dalt a laptopomon, változnak az idők. Két napja a klipet is leforgattuk Londonban, és mindent laptopon szerkesztettünk.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek