Starity

A fogadóirodák Loreent jósolják az Eurovízió győztesének

2012. május 25. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Loreen jött, látott, és a fogadóirodák szerint győzött is, hiszen soha nem látott tömegek voksolnak a marokkói származású svéd énekesnő győzelmére.

hirdetés
A fogadóirodák Loreent jósolják az Eurovízió győztesének

A második eurovíziós elődöntőben Svédország, azaz Loreen is továbbjutott, igaz, nem sokakat lepett meg – a marokkói felmenőkkel büszkélkedő énekesnőt várják a fogadóirodák az első helyre, emellett a bakui sajtószavazáson is a lista elején van.

Természetesen Svédországban is sokat foglalkoznak az énekesnővel – már a Melodifestivalen óta, habár az nem volt egy egész kontinensnyire szóló verseny. A fogadóirodákban idén is le lehet tenni a voksokat a győztes személyére, ám egy angol fogadóiroda már nem enged szavazni a svéd versenyzőre, mert eddig is annyian fogadtak rá, hogy rekordot döntött. Az iroda adatai szerint soha nem látott tömegek voksolnak az Euphoria győzelme mellett.

Thomas Bertilsson szerint már csak 2,00-s szorzóval fizetnek Loreen után, a 2009-es norvég győztes, Alexander Rybak rekordját is megdöntötte – aki egyébként tegnap, a második elődöntőben a négy további győztessel – Dima Bilannal, Marija Šerifovićcsal, Lenával, illetve az azeri duóval, Ellel és Nikkivel – előadták saját dalaiknak részletét, illetve az ABBA örökzöldjét, a Waterloót elég vitatható verzióban.

„Loreen tegnap esti szereplése nagyon jó volt, az eddigi tétek 65%-át rá tették. Az egyetlen lehetséges kihívó Oroszország lehet. Ezzel szemben tudjuk, hogy ez még nem biztosíték a svéd győzelemre” – magyarázza Bertilsson.

A svéd indulót ugyan tényleg nagyon sokan megkedvelték, ám a fogadóirodák eredményeinek jobb nem bedőlni, hiszen tavaly például Wolf Katit is jósolták győztesnek is, de a top 10-be mindenképp. Ki tudja, idén lehet tényleg bejönnek az előzetes adatok, és Loreen nyer, ám ez csak holnap késő este derül ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek