Starity

Mozifilmben bizonyíthat Szabó Erika

2010. július 17. 12:12   |   Szerző: Boys18

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szabó Erika legismertebb alakítása, ahol már bizonyított a Barátok Közt Tildája volt. Most az Üvegtigris 3. részében láthatja majd a közönség.

hirdetés
Mozifilmben bizonyíthat Szabó Erika

Az Üvegtigris 3. részét Rudolf Péter rendezésével láthatjuk a mozikban az év végén. A forgatás június 21-én kezdődött és előreláthatóan augusztus elejéig tart. Olyan színészek fognak szerepelni benne mint Kamarás Iván, Pikali Gerda, Ruttkay Laura.

Szabó Erika elmondása szerint nagyon örült, mikor megtudta hogy rá esett a választás, hisz egy szappanoperában már bizonyított, de ez egészen más lesz, mert ez lesz az első mozifilmje. A színésznő másik nagy sikere, hogy felvették a Színház- és Filmművészeti Egyetemre.

"Komoly kamerarutint szereztem, és ezt tudom használni az Üvegtigris forgatásánál is. De itt másképp dolgozunk. Nagy élmény, hogy olyanokkal találkozhatok, akiket eddig csak a nézőtérről csodáltam. Most pedig egy jelenetben vagyok velük. Egy olyan kultuszfilm forgatásánál, amelynek a figuráit, szállóigévé lett mondatait mindenki emlegeti" - nyilatkozta Erika. "Én egy fiatal modellt játszom, aki mai, racionális lény, kihasználja azokat a dolgokat, amelyeket a jóisten adott neki: szereti a jó autókat, a szép házakat, a különleges ruhákat; otthonosan mozog a gazdagok világában."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek