Starity

Hatéves lett Angelina Jolie és Brad Pitt első közös gyermeke

2012. május 28. 10:10   |   Szerző: judy91

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Angelina Jolie és Brad Pitt első közös, vér szerinti gyermeke, Shiloh Nouvel a hétvégén töltötte be hatodik életévét, ez alkalomból pedig egy rövid kis összeállítást hoztunk nektek róla.

hirdetés
Hatéves lett Angelina Jolie és Brad Pitt első közös gyermeke

A kislány 2006. május 27-én, azaz hat évvel ezelőtt látta meg a napvilágot Shiloh Nouvel Jolie–Pitt néven. A szülők, Angelina Jolie és Brad Pitt a médiafigyelem elkerülése érdekében az afrikai Namíbiába utaztak, hogy ott szülessen meg a pici, akit végül császármetszéssel segítettek világra egy swakopmundi kórházban.

Ekkor kezdődött csak az igazi felhajtás az újszülött Shiloh körül: büszke szülei a róla készült első képeket több neves lapnak is eladták ahelyett, hogy a lesifotósok profitáltak volna belőlük. Az amerikai People magazin 4,1 millió dollárért, a brit Hello! magazin pedig 3,5 millió dollárért vásárolta meg a fotók jogait. Az ebből befolyt összeget Angelina és Brad egy meg nem nevezett jótékonysági szervezetnek utalta át.


Fotó: People

A kislány neve is igencsak beszédes: a Shiloh jelentése héberül „messiás”, ezt a nevet azért adták a picinek, mert a színésznő szülei, Marcheline Bertrand és Jon Voight így szerették volna elnevezni első gyermeküket, aki sajnos nem jöhetett világra. A Nouvel francia eredetű név, jelentése „új”, ezt Brad egyik kedvenc építésze, Jean Nouvel után kapta a kislány.

Röviddel születése után a kis Shiloh máris Madame Tussaud panoptikumában kapott helyet New Yorkban mint az első újszülött, akiről viaszfigurát mintázott a múzeum.


A kis Shiloh Madame Tussaud panoptikumában (fotó: Getty Images)

A kislány azóta is folyamatosan a sajtó érdeklődésének középpontjában áll, legutóbb például azért cikkeztek róla, mert kizárólag fiús ruhákat hajlandó hordani, a szüleit pedig arra kérte, hogy Johnnak szólítsák őt.

„Csak Johnnak vagy Peternek hívhatjuk őt. Úgyhogy a Pán Péterből jött a dolog – magyarázta Brad egy alkalommal. – Szóval Johnnak kell szólítanunk. »Shi, szeretnél egy...« Erre ő közbevág: »John. A nevem John.« Aztán azt mondom neki, »John, szeretnél egy kis narancslevet?« Mire ő: »Nem!« Szóval olyasmi ez, ami aranyos a szülők számára, a többi ember számára azonban ellenszenves lehet.”


Mióta nagylány lett, Shiloh csak fiús ruhákban hajlandó járni (fotó: JustJared)

Angelina hozzátette, hogy Brad és ő nem aggódnak Shiloh viselkedése miatt: „Szeret úgy öltözködni, mint egy fiú. Kisfiú akar lenni, úgyhogy a haját is le kellett vágatnunk. Bármilyen fiúknak való holmit szívesen visel, úgy gondolja, hogy pontosan olyan, mint a bátyjai.”

A szégyenlős kislányból az évek során bátor, határozott nagylány lett, aki testvérével, a hétéves Zaharával előszeretettel vág grimaszokat az őket mindenhová követő paparazzóknak. Ezúton is kívánunk neki boldog születésnapot és jó egészséget!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek