Starity

Vámpírnaplók: Matt és Jeremy vállára nagy teher fog nehezedni

2012. május 27. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TVLine bennfentes riporterét a The CW sikersorozatának folytatásáról faggatták.

hirdetés
Vámpírnaplók: Matt és Jeremy vállára nagy teher fog nehezedni

Még hónapokat kell várnunk a Vámpírnaplók negyedik évadára, mivel a The CW októberre tűzte ki a sikersorozat folytatását, de már most rengeteg kérdést kapnak a szereplők és a stáb is. A TVLine bennfentes riporterét, Michael Ausiellót is folyton faggatják a sorozattal kapcsolatban – ő sem mondhat el mindent, de néha azért elejt egy-egy kis morzsát, aminek rendkívül örülnek a rajongók.

„Elena halálával nagy teher fog Matt és Jeremy vállára nehezedni. Azt hiszem, a legrosszabb ebben a tragédiában az, hogy ketten összefogtak azért, hogy elvigyék Elenát a városból, hogy ne kelljen ilyen életet élnie. És ennek volt az eredménye, hogy pont akkor voltak a hídon, így alapvetően Matt felelős azért, hogy a lány azzá vált, amivé sosem akart. A fiú nagyon nehezen fogja ezt elviselni, és időbe fog telni, mire sikerül túltennie magát a dolgon. Azt kell, mondjam, Jeremynek, aki ezt sohasem kívánta a nővérének, nagyon ösztönös lesz a reakciója Rebekah ellen, amikor megtudja, hogy mit tett a lány. Valószínűleg várható egy kis megtorlás”árulta el Ausiello a napokban a negyedik szériával kapcsolatban.

Tehát Mattet és Jeremyt nagyon rosszul fogja érinteni, ami Elenával történt, de vajon Damon és Stefan mit fog szólni a fiúk akciójához?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek