Starity

Kinek áll jobban, avagy sztárok azonos ruhában — III. rész

2012. június 02. 10:10   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokszor még a legnagyobb sztárok – vagy stylistjaik – is beleesnek abba a hibába, hogy egy olyan ruhában tündökölnek egy eseményen, ami a nagyközönség számára már talán ismerős lehet valahonnan. Összeállításunk harmadik részében most ilyeneket mutatunk nektek.

hirdetés
Kinek áll jobban, avagy sztárok azonos ruhában — III. rész

Az első és második részben már bemutattunk néhány hírességet, akik nagyon hasonló vagy ugyanolyan ruhában jelentek meg a közönség előtt, és most következik a harmadik adag.

Kim Kardashiant a napokban lencsevégre kapták, ahogy P. Diddy jachtpartijára egy Emilio Pucci-tervezte kétrészes darabban igyekszik, azonban a valóságshow-sztár figyelmét az elkerülte, hogy 2011 szeptemberében már Gwyneth Paltrow is megmutatta magát ebben az öltözetben. A pontot egyértelműen a színésznő kapja, mivel a celebritás amúgyis széles csípőjét még jobban kihangsúlyozza a ruha.

Demi Moore és Nicole Richie szinte majdnem egy időben – pár nap eltéréssel – viselték ezt a Roland Mouret-kisestélyit még 2011 elején. Demin mégis valahogy jobban áll, mert Nicole úgy fest benne, mintha csak „rádobták” volna.

Mindketten énekesnők, és mindketten ugyanabban az Issa-ruhában próbálták meg elkápráztatni a közönséget. Bár az R'n'B-díván is remekül áll az estélyi, de mi mégis Katy mellett tesszük le a voksunkat, hiszen az ilyen mintáknak nincs túl jó optikai hatásuk, így az előbbinek egy kicsit előnytelenebbül áll.

Cheryl Cole is ugyanazt az Elie Saab-darabot választotta 2010 szeptemberében, mint Eva Lonoria pár hónappal előbb, májusban. Itt szinte nem is lehet dönteni, mind a két díva pompásan mutat a csillogós kisestélyiben.

Bár az Ugly Betty főszereplője, America Ferrera nem egy modellalkat, el kell ismerni, hogy remekül mutat ebben a Catherine Malandrino-ruhában – akárcsak Beyoncé. Ugyan az énekesnő alakjához jobban passzolt a ruha, ám Americának sikerült feldobnia a pasztellszínű darabot egy kis tüzes piros színnel, így a színésznőnek jár a pont.

A színésznő Jennifer Love Hewitt és a modellként dolgozó Tamara Ecclestone ruhapárbaján is nehéz lenne győztest hirdetni, hiszen mind a két nőnek remekül áll ez a Herve Leger-darab.

Blake Lively és Taylor Swift tavaszi hangulatú, kék ruhájáról is nehéz lenne megmondani, hogy melyik sztárhölgynek áll jobban, de talán ebből a körből a countrycsillag kerül ki győztesen, mivel a derekán húzott vékony aranyöv és a cipő is jobban passzol ehhez a kislányos ruhához.

Bár először Jennifer Lopez viselte ezt a Lanvin-ruhát, azt el kell ismerni, hogy Emma Stone-nak valahogy mégis jobban állt ez a – valljuk be – nem túl mutatós darab.

Természetesen a sztárok is emberek, ők is hibázhatnak, és a teendőiket látva még azt is elnézzük, hogy olykor-olykor már egyszer látott ruhákban jelennek meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek