Starity

A Victoria's Secret arca hozzáment Bob Marley fiához

2012. május 28. 10:10   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brazil Isabeli Fontana és Roha Marley, a legendás Bob Marley fia – aki nem mellesleg Jamaica egyik legnagyobb sztárja –, a Cannes-i Filmfesztiválon jelentették be, hogy összekötötték életüket.

hirdetés
A Victoria's Secret arca hozzáment Bob Marley fiához

Isabeli elmesélte, hogy Etiópiában kötötték össze az életüket egy meeseszép környezetben. A modellnek egyébként nem ez az első házassága – pár évvel ezelőtt Alvaro Jacomossihoz ment hozzá, ám már a színész, Henri Castelli felesége is volt már, ráadásul mindkét férfitől született gyermeke is.

A 39 éves Rohan sem tétlenkedett a botrányokkal – összesen 7 gyermeke született két különböző nőtől. A jamaicai sztár 15 évnyi házasság és 5 gyermek után hagyta ott a feleségét Isabeli Fontanaért. Az előzményekhez persze hozzátartozik, hogy Lauren híresen csalta a férjét, s Rohan azért hagyta őt ott, mert kiderült, terhes egy másik férfitól.

Bár Rohan családja széthullott, mind a hét gyermeke nagyon jó viszonyt ápol Isabeli-vel. A férfinek tehát most már kilenc gyermekről kell gondoskodnia, ám lesz segítsége: a Forbes magazin ugyanis a 10. leggazdagabb topmodellnek válaszotta Isabeli-t.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek