Starity

Demi Lovato terrorizálta osztálytársát

2012. május 29. 09:09   |   Szerző: Pocketfullofsunshine

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ex-Disney-sztár gyermekkoráról érdekes történet látott napvilágot. Demi volt osztálytársa azt állítja, hogy a lány éveken keresztül megkeserítette a mindennapjait.

hirdetés
Demi Lovato terrorizálta osztálytársát

Demi Lovato rengeteg fiatal példaképévé vált, miután kijött a rehabról, és megosztotta szenvedéseit a nagyközönséggel. Fontosnak tartja, hogy kiálljon azokért, akiket bántalmaztak az iskolában. Több interjúban is elmesélte, milyen rettenetes évei voltak az iskolában, mert állandóan bántották és gúnyolták. Most azonban érdekes hírek röppentek fel az iskolai éveiről.

Demi egyik volt osztálytársa blogot vezet, ahol egy különös bejegyzésre bukkantak a szemfüles újságírók. A bejegyzés tavaly augusztusban került fel az oldalra, de múlt hétvégén eltávolították, mivel több nagyobb pletykaoldal is megírta. A bejegyzés címe Egy eddig el nem mondott történet volt, amelyben kifejtette, hogy Lovato az egész általános iskola alatt terrorizálta és bántotta őt.

„Látom őt magazinokban, videókban, képeken, hallom a dalait a rádióban, és ez felkavar engem. A régi érzések kerítenek hatalmukba, a gyűlölet és a fájdalom, amit okozott nekem. Megváltoztatta az életem. Tönkretett... Sosem értettem, miért bántott vagy miért érdemeltem ezt tőle. Nem voltam a Barney-ban, és sosem lógtam Selena Gomezzel. Én csak egy visszahúzódó, fiús lány voltam, általában lófarokban volt a hajam, és sosem viseltem sminket. Túl félénk voltam... Minden részletre szerencsére már nem emlékszem, de arra igen, mikor órán a tanár ötleteket várt tőlünk, és én jelentkeztem, hogy elmodjam a sajátomat, erre ő hátrafodrult, és közölte, hogy én senkit sem érdeklek. Ne is próbálkozzak. [...] 6. osztályban jóban voltam Demi két barátjával is, akik a legnépszerűbb lányok voltak az osztályban. Nem tudom, hogy történt, de örültem neki. Azt hittem, a barátaim, de tévedtem. Egyszer ebéd után Demi és az én két „barátom” nekem esett az ebédlőben, és lefogtak... Demi szétengedte és összekócolta a hajam, majd telekente az arcom festékkel. Miután befejezte, a mosdóba rohantam, hogy lemossam az arcom, de megszólalt a csengő, és tudtam, hogy órára kell mennem. Amennyit tudtam, lemostam, és bementem a terembe, ahol mindenki nevetett rajtam. Kértem hajgumit, de senki nem adott, mert Demi előtte mondta nekik, hogy ne adjanak. Szörnyen megalázottnak éreztem magam. [...] Miután otthagyta az iskolát, jobb lett a helyzet, és megpróbáltam elfelejteni a történteket. [...] Rendkívül kétszínűnek tartom, ahogy most ő mesél arról, hogy neki milyen rossz volt a gyermekkora, vagy hogy mennyire meg nem értett volt az iskolában. Videókat csinál a terrorizálás ellen, pedig ő is ezt csinálta. Tudom, hogy túl kéne magam tenni ezen, de egyszerűen nem megy. Annyira keserű leszek, mikor erre gondolok. Nem érdemli meg azt a szeretetet és figyelmet, amit kap. [...] De ez csak én történetem, az én történetem arról, hogy terrorizált engem Demi Lovato.”

A történet valóban szomorú, és bár manapság sokkal kegyetlenebb sztorikat is hallhatunk, a terrorizálást senki nem érdemli meg. A lányt szerette volan több lap is meginterjúvolni, de egyelőre nem akar beszélni, és nem akar nagyobb figyelmet.

Természetesen minden történetnek két oldala van. Demi részéről még nem hallottuk a sztorit, de kíváncsian várjuk fog-e reagálni erre. Gyanítjuk, hogy túl sok mindent nem fog hozzáfűzni a dologhoz, hiszen nap mint nap hallunk valamilyen rágalmat a sztárokkal kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek