Starity

Stana Katić és Alan Rickman egy filmben játszik

2012. május 28. 16:04   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két remek színészt most láthatjuk egy közös filmben. A film egy punk-rock klubról fog szólni.

hirdetés
Stana Katić és Alan Rickman egy filmben játszik

A 34 éves Stana Katić már bizonyította a Castle-ben, hogy milyen remek színésznő, és most egy új szerepben is kipróbálhatja magát, mégpedig egy másik nagyszerű színész társaságában. A film egy punk-rock klubról, a CBGB-ről fog szólni. A híresztelések szerint a Golden Globe-díjas Alan Rickman fogja alakítani a klub alapítóját, Hilly Kristalt, Stana pedig a Goldie and the Gingerbreads banda frontemberét, Genya Ravant.

A hírek szerint nemcsak egy Harry Potter-sztár játszana a filmben, hanem kettő, ugyanis Rupert Grint is rajta van a szereplőgárda listáján. Ő játszaná Cheetah Chrome-t, a The Dead Boys gitárosát.

Az Avatar sztárja, Joel David Moore is játszani fog a filmben. Ő alakítaná Joey Ramone-t, aki a punk-rock banda, a Ramones énekese és gitárosa. Olyan nevek is felmerültek még, mint Malin Akerman, aki Deborah Harryt alakítaná, és Julian Acosta, aki pedig Johnny Ramone-t, a Ramones másik tagját. Josh Zuckerman a Punk magazin alkotóját, John Holmströmöt vinné filmvászonra, Estelle Harris pedig Bertha Kristalt, azaz Hilly anyját játszaná el.

A CBGB punk-rock klub egyébként igazából is létezik New Yorkban, Manhattan kerületében. 1973-ban alapította Hilly Kristal, és azóta rengeteg amerikai punkbanda játszott már ott. Ilyen a filmben feltűnő Ramones vagy a The Dead Boys. A klub 2006-ban zárt be, a következő évben Hilly Kristal meghalt.

Ezt a zenés drámát Randall Miller rendezi majd, és 2013-ra várható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek