Starity

Jennifer Lawrence Kristen Stewarttal száll harcba

2012. május 28. 16:04   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kristen Stewart és Jennifer Lawrence is ugyanazt a szerepet nézte ki magának.

hirdetés
Jennifer Lawrence Kristen Stewarttal száll harcba

Jennifer Lawrence és Kristen Stewart is a legnagyobb hollywoodi sztárok közé tartozik, azonban most mindketten gőzerővel hajtanak, hogy megszerezhessenek egy szerepet, ami mindkettejük szerint karrierjük csúcsa lenne. Bár Jennifert már jelölték Oscarra, véleménye szerint ezzel az alakításával el is tudná nyerni az aranyszobrocskát.

Az áhított szerep pedig nem más, mint Peyton Loftis karaktere a nemsokára bemutatásra kerülő Lie Down in Darknessben. A történet az 1950-es évek Virginájába repít minket vissza, és egy fiatal nő apjával való, rémálomszerű kapcsolatát követi nyomon. A tervek szerint jövő évben kezdődnének a forgatások. Bár egyik színésznő sem szűkölködik a szerepekben – Jennifert Az éhezők viadalában, Kristent pedig az Alkonyat: Hajnalhasadásban láthattuk utoljára, és rengeteg jövőbeli szerepre szerződtek le – mindketten szívügyüknek tekintik a karakter megformálását.

„Annyira akarom Pleytont szerepét, mint eddig semmit az életemben. Rohadtul én akarom játszani őt – mondta Kristen az Elle magazinnak. – Két ember verseng az apa szerepéért. Daniel Day-Lewis és Colin Firth. Úgy gondolom, Daniel tökéletes lenne.”

Jennifer a W magazinnak öntötte ki a szívét: „Megszállotja lettem ennek a karakternek. Úgy érzem, meg kell védenem. Ha más kapja meg a szerepet, félek, hogy rosszul fogja megformálni. Azon vagyok, hogy írjak a rendezőnek. Megpróbálom meggyőzni, hogy engem válasszon a filmjébe. Zaklatni fogom, ha szükséges. A háza előtt fogok tábort verni.”

Még nem lehet tudni, hogy a rendezőnek melyik lányra esett a választása, mindenesetre a rajongók már igazi csatát folytatnak kedvenceik érdekében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek