Starity

A 3D-látványvilág miatt késik a G.I. Joe 2.

2012. május 30. 08:08   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Habár napjaink egyik legnagyobb szenzációja a 3D látványvilága, sajnos ehhez az élvezethez bizony elég sok idő szükséges.

hirdetés
A 3D-látványvilág miatt késik a G.I. Joe 2.

Rengeteg időt vesz igénybe egy film átkonvertálása 3D-be. Ezt a tényt az is bizonyítja, hogy a nagy sikerű G.I. Joe című film folytatása egy évvel csúszik majd az előre megálmodott és hivatalosan kijelentett vetítési időponthoz képest.

A G.I. Joe: Megtorlás című filmhez a Paramount Pictures rengeteg promociós anyagot legyártatott, ám most úgy látszik kár volt ennyire igyekezniük vele. Tegnap ugyanis bejelentették, hogy az oly sokak által várt premier 2012. június vége helyett 2013. márciusában lesz. Az ok a 3D nehéz technikája, ugyanis alapos munkát kívánnak végezni a készítők, nem akarják elkapkodni ezt a folyamatot.

“Alapos 3D munkát akarunk végezni, mivel mindannyian láttuk, hogy mennyivel fel tudja javítani a 3D a nemzetközi box office eredményeket. Jim Cameron a teljes Titanc-filmet utólagosan konvertálta át – és nézzétek milyen jól sikerült!” – nyilatkozott a Paramount Pictures egyik vezetője.

Az lehet, hogy nagyobb bevételt hoz majd a film az alaposabb munkával, az azonban kérdéses, hogy az idáig feláldozott hatalmas marketingköltséget mennyivel kell majd megtoldani jövőre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek