Starity

Októberben érkezik Victoria Justice új filmje

2012. május 30. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal Nickelodeon-csillag Fun Size című filmjének bemutatására októberben kerül sor. A színésznő már nagyon izgatott.

hirdetés
Októberben érkezik Victoria Justice új filmje

Victoria Justice számtalan filmben és sorozatban feltűnt már, de az ismertséget a 2010-es Victorious című sorozatnak köszönheti. Azóta énekesi karrierje is beindult, ebben a hónapban jelent meg az új dala, a Make it in America.

A fiatal színész-énekesnő nemrég mesélt egy interjúban az új filmjéről, a Fun Size-ról, valamint a Victorious sorozat Tori Vegája egy interjú során elárult néhány információt az új filmjéről.

Hihetetlenül izgatott vagyok. Josh Schwartz, aki megalkotta a Gossip Girlt, a The OC-t és a Chuckot ő rendezte. Ez az első komolyabb filmem. Amikor azt mondom az embereknek, hogy Chelsea Handler játssza a mamámat, ők csak annyit mondanak, hogy »Ez őrület«!" – nyilatkozta a 19 éves színésznő. Victoria azt is elárulta, hogy a film premierje idén október 26-án lesz az Egyesült Államokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek