Starity

Ismét Magyarországra érkezik Alexandra Stan

2012. május 30. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A popdíva A Szépségkirálynő című műsorban és az azt követő afterpartyn lép majd fel június 9-én.

hirdetés
Ismét Magyarországra érkezik Alexandra Stan

2012. június 9-én rendezi meg a TV2, a Frizbi Entertainment Kft. és a Magyarország Szépe Kft. a világ legrangosabb szépségversenyeinek nemzeti döntőjét. Az élő show-műsorban megválasztják Magyarország legszebb hölgyeit, a Miss World Hungary, a MIss Universe Hungary és Miss Earth Hungary 2012-t.

A Szépségkirálynő című produkció szárvendége – Magyarország piacvezető energiaital-gyártójának segítségével – a hazai és külföldi slágerlistákat vezető popsztár Alexandra Stan lesz. A tehetséges fiatal hölgy 2010-ben a Mr. Saxobeat című számával robbant be szólóénekesként nem csak a román, de a nemzetközi könnyűzenei életbe is. A dal igazi áttörést jelentett, megjelenését követően nyolc hetet töltött a Román Hot 100 listavezető helyén, illetve top 10-be került Európa szerte mindenhol, ahol kiadásra került. Hazánkban a Mahasz adatai alapján az 5. legtöbbet játszott rádiós dal lett tavaly. A kislemez az Egyesült Államokban is sikereket ért el, három hetet töltve a Billboard Hot Dance Radio Airplay Chart első helyén.

Alexandra Stan nem csak a műsorban kápráztatja majd el hangjával a közönséget, de a műsort követő zártkörű afterpartyn is fellép. A Le Bistro klubban megrendezésre kerülő partira két szerencsés rajongó is bejuthat, és személyesen is találkozhat a popdívával. Ehhez nem kell mást tennie, mint figyelni a Hell Energy hivatalos Facebook-oldalát, ahol a játékra jelentkezők között egy kétszemélyes belépőt sorsolnak ki az exkluzív partira.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek