Starity

Új klippel jelentkezik Jay-Z és Kanye West

2012. május 30. 16:04   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a két rapper közös lemezéről, a Watch The Throne-ról a legújabb videó, mely a No Church in the Wild című szerzeményhez készült el. A kisfilm premierje május 29-én volt.

hirdetés
Új klippel jelentkezik Jay-Z és Kanye West

Napjaink talán legnépszerűbb két rapperének Jay-Z-nek és Kanye West-nek 2011 augusztusában jelent meg a közös albuma, Watch The Throne címmel. A korong nagy sikereknek örvendett, többek közt két hétig vezette az amerikai Billboard 200-ot is.

Az albumról eddig összesen hét kislemez érkezett, melyek közül a legismertebbek az Otis és a Niggas in Paris lettek. Legutóbb márciusban adták ki a No Church in the Wild című számot, mely a korong nyitódala és Jay-Z és Kanye egyik kedvence is a Watch The Throne-ról. A két amerikai rapper Frank Ocean közreműködésével készítette el a szerzeményt, mely eddig a hetvenkettedik helyig jutott a Billboard Hot 100 listán.

A No Church in the Wild kisfilmjét április végén forgatták le Prágában. Rendezője a francia Romain Gavras volt, akinek a neve többek közt M.I.A. klipjeinek kapcsán lehet ismerős. Az akciódús videoklipben a városban lázadók csapnak össze a rendőrökkel. A felkelők kirakatokat törnek be, és kocsikat robbantanak fel, a végén pedig a feldúlt városban egy hatalmas elefánt alakja is megjelenik.

A klipet a két rapper egy közös londoni fellépésen mutatta be a közönségnek először. A hivatalos videó május 29-én került fel Kanye West VEVO-csatornájára.

Kanye West egyébként hamarosan megjelenteti GOOD Music nevű kiadójának előadóival első közös lemezét is. Az album Cruel Summer címmel érkezik még idén, és két kislemezt már be is mutattak róla.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek