Starity

Dukai Regina a legszebb focistabarátnő

2012. május 30. 18:06   |   Szerző: pink_bunny

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dukai Regina elnyerte a legszebb focistabarátnő díjat. Párja pedig a legsármosabb játékos kategóriában győzedelmeskedett.

hirdetés
Dukai Regina a legszebb focistabarátnő

Díjat kapott vasárnap Dukai Regina és párja, Feczesin Róbert. A Hivatásos Labdarúgók Szervezete nem Robi futballtehetségét díjazta, hanem a pár külsejét. Még hetekkel ezelőtt indították el a szavazást a szervezet hivatalos Facebook-oldalán. Egyénileg kellett megküzdeniük, és végül mindketten nagy győzelmet arattak.

„Óriási megtiszteltetés, hogy minket választottak. Sajnos Robi nem tudott ott lenni a díjátadón, mert még csak a napokban jön haza Olaszországból. Nekem nagyon fontos volt, hogy ne egy másik férfi álljon mellettem, hanem Robi, és mellette se egy másik nő álljon, hanem én. Úgyhogy szuper, hogy így alakult, a szépséghiba tényleg csak annyi volt, hogy végül egyedül kellett átvennem a díjakat” – mondta Regi a Velvetnek.


Regina hatalmas mosollyal fogadta el szépségéért járó díját

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek