Starity

VV Fecó piaci kofa lesz

2012. május 31. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár az éneklést nem adja fel, mellékesként piaci dinnyeárusításból próbálja majd eltartani a családját, ahová hamarosan megérkezik a harmadik kisbaba.

hirdetés
VV Fecó piaci kofa lesz

Fecóéknál nagy az öröm, hiszen a Való Világ által újraegyesült család most tovább gyarapodik, év végére megérkezik a harmadik baba. A boldogság azonban nem felhőtlen, a volt villalakó továbbra is anyagi problémákkal küzd, így az újabb gyermekáldás felelőtlen döntésnek is bizonyulhat.

„Nagy most a boldogság nálunk! Bár bevallom, Angéla igencsak kétségbeesett attól, hogyan is tudjuk majd felnevelni ezt a gyereket. Sokat gondolkoztunk, de végül arra jutottunk, ahol van hely két csemetének, ott akad háromnak is” – mesélte a Blikknek Fecó, aki mostanában Győzikével jár haknizi, de úgy gondolja egyszer ez is véget fog érni, ezért már ki is váltotta igazolványát, hogy belevághasson a dinnyebizniszbe.

„Termelőtől veszem, kimegyek a piacra, és továbbadom. Napi 4-5 ezer forintot meg lehet vele keresni, ami igazán nem rossz pénz. Már ki is váltottam a vállalkozóigazolványomat a zöldség- és gyümölcsárusításhoz” – avatta be a riportert terveibe a dumagép.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek