Starity

JWoww és Snooki bepillantást engednek az új műsorukba

2012. május 31. 22:10   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két guida Ma vendégeskedik az MTV-nél, és többek közt szó lesz júniusban debütáló műsorukról, és minden bizonnyal Snooki várandóssága is szóba fog kerülni.

hirdetés
JWoww és Snooki bepillantást engednek az új műsorukba

Nicole Polizzinak nagyon mozgalmas éve volt. Nemcsak azért, mert első gyermekével terhes, hanem azért is, mert egy teljesen új show-val debütál barátnőjével, Jennivel az MTV-n.

Snooki és JWOWW annak ellenére együtt forgat, hogy Nicole az első forgatási napon bejelentette, hogy terhes, és a műsorban vőlegénye, Jionni LaValle is részt vesz. Az újonnan megjelent előzetesben Jenni nem rejti el megdöbbenését a hír hallatán, ami teljesen megváltoztatja majd barátnője életét, és ezt mondta a kamerába: „Ez állítólag Nicole és az én utolsó hurrám, de ő nem hurrázik.” A show a lányok barátságára fog koncentrálni, aminek ki kell bírnia az ő privát kapcsolataikat (Jenni Rogerrel randizgat), már nem lesz olyan a helyzet, mint régen, mikor még Snooki partiról partira járhatott.

A reality forgatása 2012. február 25-én a kezdődött, lányok lakóhelyén, egy héttel a tervezett időpont után. Az első forgatás egész nap eltartott, hisz aznap költöztek el otthonról. A sorozat forgatására hat hetet szántak, ebből ötöt fotózásra, ám a munka március 26-án befejeződött, mert elég anyagot sikerült rögzíteni.

A vegyes fogadtatás ellenére a helyi üzletekből sok lakos örült a forgatásnak, és bíztak abban, hogy sikerül a rendőrség és az eltorlaszolt utcák ellenére bepillantaniuk a kulisszák mögé, és elcsípni a két celebet.

Snooki terhessége nem azt jelenti, hogy elhatárolódna a Jersey Shore-tól, hisz már volt róla szó, hogy a kis guido mellett is vállalja a hatodik évadot. A TMZ állítása szerint a szereplés feltétele, hogy a guidának egy külön épületrészben kell lennie, ahol a többiek rossz szokásai nem ártanak a babának.

Snooki és Jenni valóságshow-ja június 21-én debütál a tengerentúlon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek