Starity

VV Attila visszaköltözött a villába

2012. június 01. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kingával, Péterrel és még tíz szerencsés rajongóval tért vissza tegnap a Való Világ 5 nyertese az üresen hagyott villába.

hirdetés
VV Attila visszaköltözött a villába
Fotó: Facebook

Attila a Facebook-oldalán invitálta meg a közönséget egy villapartira, amire a nyár előtti utolsó napon sort is kerítettek. Kinga segített a kajaszerzésben, Péter pedig feladatokat talált ki, amelyeket a tíz vendégnek kellett végrehajtania, hogy egy kicsit belekóstolhassanak a villalakók sorsába.

Miután az exvillalakók körbevezették a rajongókat a villában, és betekintést nyerhettek a kulisszák mögé, egyből elkezdődött a sztorizgatás némi alkohol társaságában. A partin még Rubin Kristóf, a VV főszerkesztője is részt vett, aki tartott egy érdekes előadást a Való Világ működéséről.

„Összességében azt tudom elmondani hogy mind a 10 vendégünk profin kezelte, hogy közben két kameraman vett minket, mindenki úgy viselkedett mintha heteket töltött volna már bent, ami nekünk nagyon pozitív élmény volt. A feladatmegoldáson nagyon jót röhögtünk , fasza kis gúnyversek születtek. Ezután szabadfoglalkozás volt, mindenki azzal beszélgetett, és kóválygott a villa falain belül akivel kedve tartotta. Pár órára ismét igazi élet költözött a Villába” – számolt be az eseményről a Facebookon Attil, aki a nap folyamán úgy érezte, mintha még mindig tartott volna a játék.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek