Starity

Medveczky Ilona infúziós kezelésekre kényszerült

2012. június 01. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A revük koronázatlan királynőjének állapota sokkal súlyosabb, mint korábban gondolták, ezért most infúziós kezelésre jár.

hirdetés
Medveczky Ilona infúziós kezelésekre kényszerült

Medveczky Ilona egy héttel ezelőtt vesztette el eszméletét olyan szinten, hogy mentővel vitték be a kórházba, ráadásul még arra sem emlékezett, hogyan került a baleset helyszínére. A díva nem először lett rosszul, korábban már egy gálán is elvesztette eszméletét, és az akkori orvosi figyelmeztetések ellenére sem volt hajlandó változtatni az életmódján: otthonában a létrára és a fára mászás is gyakori cselekedete volt a keringési problémákkal rendelkező művésznőnek.

Mint kiderült azóta a figyelmeztetéseket is komolyabban veszi Ilona, hiszen többször meg kell jelennie infúziós kezeléseken a kórházban.

„Ezúttal tényleg nagy volt a baj, a válla, a csuklója sérült, a szája kívül-belül felrepedt, agyrázkódást is kapott. Majdnem félórán keresztül volt eszméletlen. Bár mentővel vitték a kórházba, ahol benn kellett volna maradnia, kiszökött, miután összevarrták a száját. Ilonának sajnos súlyosabb az állapota, mint gondoltuk, ezért feledékenység elleni szert, cavintont és más gyógyszereket tartalmazó infúziót kap. Teljesen kiszáradt a szervezete, mert sokszor enni és inni is elfelejt napközben, ez pedig csak ront az amúgy is komoly keringési betegségén” – mondta a Blikknek a főorvos.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek