Starity

Rajongói követelések miatt feltámasztják Tamás atyát!

2012. június 01. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hatottak a Jóban Rosszban íróira a nézői panaszok - nemsokára ismét a képernyőre kerül a Tamás atyát alakító Száraz Dénes.

hirdetés
Rajongói követelések miatt feltámasztják Tamás atyát!

Nem mindennapi fordulat történt a magyar tévésorozatok történelmében. A villámcsapás sújtotta Tamás atya karaktere ugyanis a szűnni nem akaró nézői nyomás hatására hamarosan visszakerül a sorozatba. Szabó Zsófi is folyamatosan Dénes visszahozása mellett lobbizott, még sztrájkolni is hajlandó lett volna érte, de kitartása meghozta a gyümölcsét.

„A szűnni nem akaró »nézői terror« azt jelzi: hiba volt kiírni Száraz Dénest, sőt vissza kell hozni. Dénes is ezt szeretné, és mi is ezen dolgozunk” – mondta a Borsnak a Jóban Rosszban producere, Nagy Tamás, aki kollégáival egyelőre azon ötletel, miként lehetne feltámasztani az atyát.

Mivel a sorozatból már vagy háromhavi részt előre legyártottak, és ugyanennyit meg is írtak a készítők, így legkorábban is csak fél év múlva találkozhatnak újra a nézők a sírjából kiásott Tamás atyával.

Az eset kísértetiesen hasonlít Bobby Ewing különös feltámadására a legendás Dallasban. A világszerte népszerű sorozat nézői annyira felháborodtak Bobby karakterének likvidálásán, hogy állítólag többen öngyilkosok is lettek a szomorú hír hallatán. De a készítők ügyesen megoldották a dolgot: amikor Bobby újra megjelenik a képernyőn, Pamela felkel az ágyból, és kiderül, hogy nem csak kedvese halálát, de az egész évadot csak álmodta.


Bobby feltámadása a Dallasban (1986)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek