Starity

Hazudott a Justin Biebert gyanúsító fotós

2012. június 01. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy héttel az eset után sem sikerült elérni további információkért a kanadai énekest, azonban a nyomozás folytatódik – kérdéses, hogy meddig, ugyanis a RadarOnline forrásai szerint a paparazzónak kutya baja sincs!

hirdetés
Hazudott a Justin Biebert gyanúsító fotós

Ahogy korábban beszámoltunk róla, Justin Bieber a hétvége folyamán néhány bokszleckét vett a nehézsúlyú bajnoktól, Mike Tysontól. Talán a kiengedetlen gőz okozta, hogy (állítások szerint) nekirohant egy őt és barátnőjét provokáló lesifotósnak. Nos, néhány órája kiderült, a fotós állítása kacsa, ugyanis egy törvényszéki tudósító közzétett néhány hivatalos információt.

„A fotós testén nincs látható sérülés, és miután beviharzott a sürgősségire, a problémája is megszűnt, ugyanis nem kért semmiféle orvosi ellátást. Akármilyen sérülésről beszél a férfi, azok észrevehetetlenek.”

Továbbá a szemtanúk is vallomást tettek: szerintük egész idő alatt a fotós provokálta Justint, nem pedig fordítva. „A férfi pontosan azt akarta elérni, hogy a fiú kórházba juttassa, csakhogy ez nem sikerült” – állítja egyikük.

Sokan ezek után már azt rebesgették, hogy a paparazzo mindössze Justin pénzére pályázott, amit a bírósági ügy során, igaz állításokkal akár el is nyerhetett volna, de a rajongók fellélegezhetnek: Justin Bieber senkinek sem húzott be!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek