Starity

Beégett Kristen Stewart a kritikusoknál

2012. június 01. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezen a hétvégén mutatják be Amerikában a Hófehér és a vadász című filmet, a kritikusok azonban máris elégedetlenkednek Kristen Stewart alakításával.

hirdetés
Beégett Kristen Stewart a kritikusoknál

Péntektől játsszák az amerikai mozik a Hófehér és a vadász című filmet, és az eddig beérkezett kritikák elég vegyes fogadtatást mutatnak. A legtöbb újságíró azonban néhány kérdést illetően egyetért: a látvány fantasztikus, Charlize Theron lehengerlően játszik, Kristen Stewart szerepeltetése pedig hiba volt.

Némely jólelkű kritikus ugyan hozzáteszi, hogy az Oscar-díjas Charlize Theron árnyalt, elegáns alakításával a legjobb színésznők sem tudnák igazán felvenni a versenyt, a többség szerint Kristen Stewart még mindig Twilight-üzemmódban forgat, alakítása pedig unalmas és nehézkes. Egy cikkíró még azon is elmerengett, hogy vajon miféle rövidlátó tükör találhatja Kristen Stewartot szebbnek, mint a gonosz Ravennaként is lélegzetelállító Charlize Theront.

A Twilight sztárját már rengeteg helyről érte kritika a színészi képességeit illetően, főleg azok meglétének vonatkozásában, de úgy tűnik, a rendezőket nem érdeklik a bíráló hangok, bőven ellátják a színésznőt munkával. Idén Cannes-ban mutatták be On the Road című filmjét, amire le is csaptak a forgalmazók, novemberben pedig jön az Alkonyat: Hajnalhasadás második része.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek