Starity

Sztárok és előnytelen fotóik II.

2012. június 07. 15:03   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismét elővettük néhány sztár előnyös és kevésbé előnyös fotóját, hogy összevessük őket. Néhányuk meglepő változáson megy keresztül egy-egy vörös szőnyeges esemény előtt.

hirdetés
Sztárok és előnytelen fotóik II.

Előző cikkünkben híres énekeseket vettünk elő, most pedig néhány színésznővel foglalkozunk. Ők sem tökéletesek, bár sokan naivan így gondolják. Ugyanolyan emberek, mint mi, és ha nem a vörös szőnyegen tündökölnek, már nem is tűnnek annyira hibátlannak. Vannak azonban, akik így is remekül festenek, viszont olyanok is akadnak, akik szürke kisegérnek látszanak a hétköznapokban.

Nos, nézzük, mi van akkor, ha kedvenceinket nem veszik kezelésbe sminkesek és stylistok!


Eva Longoria

Eva Longoria latinos bájával férfiak kedvence és nők példaképe lett világszerte, sőt, a L'Oreal kozmetikai cég reklámarcaként is igen népszerű. Hölgytársai viszont mindjárt meg is nyugodhatnak, ha meglátják a fenti képeket: Eva megdöbbentően átlagos smink nélkül. A középső kép pár évvel ezelőtt bejárta a világot, és nagy megdöbbenést keltett. Nemcsak a színésznő táskás szemei feltűnőek a fotón, hanem a szemfülesebbek a szája fölötti pihécskéket is észrevehetik. A Született feleség így már nem is tűnik olyan kivételes szépségnek. A másik kép egy, a Fehér Házi Tudósítók Szövetsége által szervezett vacsorára menet készült a reptéren.


Selena Gomez

Millióan rajonganak a csinos Selena Gomezért, ha azonban nem visel sminket, azonnal veszít bájából. Saját elmondása szerint nem szeret smink nélkül az utcára lépni, mégsem látni túl gyakran így. A jobb oldali képen is fel lehet fedezni némi sminket a szemén, bár ez nem változtat különösebben az összhatáson.


Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens sokkal átlagosabb smink nélkül, mint ahogyan azt sokan gondolnák. A jobb oldali képen kifejezetten fiúsan fest: a rövid haj és a kissé igénytelen öltözet azt sejteti, hogy az énekesnő aznap nem sokat törődött a külsejével. Bár hosszú tincseitől egy filmszerep kedvéért vált meg, hordhatná divatosabban is.


Nina Dobrev

A Vámpírnaplók sztárja, Nina Dobrev is azok közé a sztárok közé tartozik, akiket nem sűrűn látni smink nélkül. A jobb oldali képen minimális smink van rajta csupán, ami remekül kiemeli természetes szépségét és finom arcvonásait.


Ashley Greene

Az Alkonyat-széria sztárja, Ashley Greene smink nélkül sem néz ki rosszul. Van benne valami tündérszerű, főleg, ha a jobb oldali képet nézzük, ahol kissé ugyan álmos, de attól még rendkívül bájos.


Kristen Stewart

Habár Kristen Stewart a Hófehér és a vadász című filmben a varázslatos Hófehérkét alakítja, a való életben már kevésbé hasonlít filmbeli karakterére. Hisz a jobb oldali képen inkább tűnik egy álmos zombinak, mint a vidék legszebb lányának. Kristent egyébként már érte kritika a sárga fogai vagy épp a szőrös orra miatt.


Emma Watson

Sokakat megdöbbentett, amikor Emma Watson megvált hosszú hajzuhatagától, és fiús hajat vágatott magának. A fiatal lány azonban bebizonyította, hogy ez a fazon is jól áll neki, főleg, ha egy kicsit még sminkel is hozzá. A Harry Potter-filmek Hermionéja mára már divatikonná vált, és szinte sosem okoz csalódást vörös szőnyeges megjelenéseivel. A lesifotókon viszont – hétköznapi emberek módjára – ő is sokszor fest gyűrötten és rövid haja miatt kisfiúsan.


Lea Michele

Lea Michele napjaink egyik legtehetségesebb és legcsinosabb sztárja. A vörös szőnyegen mindig bomba formában van, és csak úgy ragyog, az utcára lépve azonban ő is ugyanolyan harmincas éveiben járó, átlagos anyukává változik, mint a többi, vele egykorú nő.


Alyssa Milano

Alyssa Milanót nem hiába választották a Bűbájos boszorkák egyik főszereplőjének, hisz még smink nélkül is igazán bűbájos. Olykor ő maga is oszt meg rajongóival smink nélkül készült fotókat, de készültek már róla olyan pillanatképek is, amelyeken jól látható, hogy az arcbőre különösen fiatalos és ápolt.


Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt minden bizonnyal a természetesség híve, mivel számtalanszor tett már közzé magáról sminkmentes fotót. Persze neki sem sikerül elkerülnie a mindenre elszánt paparazzókat, akik folyton azon mesterkednek, hogy minél előnytelenebb képeket készítsenek a hírességekről. Jennifer a jobb oldai képen eléggé fáradtnak és feszültnek tűnik, ez utóbbi biztosan az előbb említett „képhajhászoknak” köszönhető.


Christina Ricci

Christina Ricci nem lehet túl büszke a jobb oldali fotójára. A Pan Am sztárja mindig tisztában van azzal, hogyan kell festenie egy-egy nyilvános megjelenés alkalmával, a szürke hétköznapokban azonban még az átlagosnál is kiábrándítóbban fest. Lehetséges ugyan, hogy csak rossz napja volt a kép készültekor, de felismernéd őt, ha smink nélkül menne el melletted az utcán?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek