Starity

Mila Kunis Az éhezők viadala következő részében?

2012. június 03. 11:11   |   Szerző: Misao

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az éhezők viadala következő része, a Futótűz nemcsak újabb izgalmakat, hanem új karaktereket is jelent. Mila Kunis pedig nagyon esélyes az egyik új női főszerepre mint Johanna Mason.

hirdetés
Mila Kunis Az éhezők viadala következő részében?

Bár még több mint egy évünk van a nagy sikerű könyvadaptációs film következő részéig, máris mennek a találgatások, hogy kinek kellene játszania a történet kemény, ám szerethető harcosát, Johanna Masont.

Egyelőre nincs hivatalosan megerősítve, de a pletykák szerint Mila Kunis a legesélyesebb. A rajongók szerint is alkalmas a szerepre, hiszen fizikai tulajdonságai teljesen megegyeznek a könyvben leírt lányéval, aki bár undok és érzelmeit visszafojtó viselkedéséről ismert, többször bebizonyította, hogy a jóság és empátia is megmaradt még benne.

Maga Mila is említette korábban, hogy hatalmas rajongója a könyvsorozatnak, sőt azt is hozzá tette, számára Johanna karaktere gyakorolta a legnagyobb hatást.

Több külföldi oldalon is szavazások folynak, az eddigi eredmények alapján a rajongók Mila Kunist látnák szívesen Az éhezők viadala következő részében, a Futótűzben. A kérdés az, hogy az új rendező, Francis Lawrence is alkalmasnak tartja-e őt a szerepre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek