Starity

Miley Cyrus: „Nem vagyok anorexiás!”

2012. június 03. 23:11   |   Szerző: Pocketfullofsunshine

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus interjút adott a német BRAVO Magazinnak, amelyben nyíltan beszél az őt ért vádakról, amelyek szerint anorexiás és vagdossa magát a mentális problémái miatt.

hirdetés
Miley Cyrus: „Nem vagyok anorexiás!”

Miley Cyrust nem kíméli a média: mióta stílusváltáson esett át, újabb és újabb pletykákat találnak ki róla. A mostani interjúból azonban kiderül az igazság. Miley ezen kívül mesélt még jelenlegei filmjéről a LOL-ról és az édesanyjával való közös munkáról is.

Bravo: Miley, sokan aggódnak érted, mert mostanában elég sokat fogytál.

Miley: Örülök, hogy a rajongóim gondolnak rám, de egészségesebb vagyok mint valaha! Nem vagyok anorexiás, nincsenek mentális problémáim és nem vagdosom magam. Igazán fittnek érzem magam, nagyszerűen vagyok.

Ezek a pletykák zavarnak téged?

Nem igazán, már megtanultam kezelni őket. Ha van rajtad néhány plussz kiló akkor dagadtnak hívnak, ha lefogysz anorexiás leszel, ha szexelsz akkor ribanc vagy ha pedig nem, akkor egy lúzer. Sosem lehet megfeleni. Én élem az életem, ahogy akarom és ha ez valakit zavar, akkor az rendezze le magában.

hirdetés

Egy kicsit idegesnek tűnsz...

– Pedig nem vagyok az. Sokat tanultam a barátomtól, Liamtől, ő egy nagyon nyugodt ember és nehéz kihozni a sodrából. Nagyon csodálom őt ezért, és én is próbálok így élni.

Mit szól Liam az új alakodhoz?

– Ő boldog mert látja, hogy én is sokkal boldogabb vagyok ebben a testben, mint azelőtt. Ő végig támogatott engem a diétaváltásomnál. Az orvos glutén allergiát állapított meg nálam, ezért is volt szükség erre.

És milyen a mostani diétád?

– Halat, csirkét, zöldséget, gyümölcsöt és néha vöröshúst eszem, de nem olajban sütve csak grillezve vagy főzve. Fehér kenyeret nem ehetek csak gluténmentes teljes kiörlésűt.

Ez nem csak az egyetlen probléma a valóságban, hiszen az új filmedben, Lolának rengeteg problémája van még önmagával.

– Igen, ő egy tipikus tinédzser. Rengeteg lány tud azonosulni vele. A fiúk akik eljönnek megnézni a filmet, pedig sokat tanulhatnak a lányokról (nevet).

Lola elveszti a szüzességét de nem mer róla beszélni édesanyjával. Neked voltak hasonló gondjaid?

– Szerencsére nem, anyukám néha többet is tud, mint amennyit szeretne. (nevet) Mindig nagyon szoros kötelék volt köztem és anya között, mi mindent megbeszélünk egymással.

Anyukád is producere volt a filmnek tehát a Te főnököd, hogy ment a forgatás?

– Néha nagyon fájdalmasan (nevet). Útálom, mikor azt mondja nekem, hogy így és úgy játszak, vagy ezt és azt csináljam. Ilyenkor mindig mondom, hogy „Anya! Te nem vagy színész, hagyd ezt rám és a rendezőre!” Ettől függetlenül nagyon örülök, hogy ott van velem. Jó úgy dolgozni, hogy van ott valaki, akiben megbízhatsz. A bizalom nagyon fontos ebben az iparban, és soem tudod kiben bízhatsz igazán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek