Starity

Megjelent Solarstone új, Pure című albuma

2012. június 03. 23:11   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az új album stílusa is hamisítatlan trance, mely hol lassabb, hol gyorsabb számokkal operál.

hirdetés
Megjelent Solarstone új, Pure című albuma

Az album 2012 május 21-én jelent meg CD-n, és letölthető digitális formában a Black Hole Records gondozásában. Az korongon több neves vendégművész is közreműködik, úgy mint Clare Stagg, Betsie Larkin, Bill McGruddy, de közülük is a leghíresebb a két egyiptomi, Aly & Fila. A velük közös Fireisland lett az album egyik legizgalmasabb dala, melyet különleges hangszerválasztásnak és dallamosságának köszönhetünk.


Solarstone – Pure (Official Album Trailer)

Solarstone (vagy Solar Stone) zenei projekt Richard Mowatt brit producert, énekest és trance Dj-t takarja, A Solarestone mellett Pseudonymen Young Parisians, Liquid State és Z2 álneveken is tevékenykedik az elektronikus zenei világban.

A projekt 1997-ben alakult Birminghamben, és azóta számos olyan neves előadónak készített remixet, mint Paul Oakenfold, Matt Darey vagy Ferry Corsten.


Solarstone with Betsie Larkin – Where Do We Go From Here

2010-ben megjelent előző albumáról a The Best Way To Make Your Dreams Come True Is To Wake Up című dalhoz Miss Nine készített remixet 2012-ben.


Solarstone – The Best Way To Make Your Dreams Come True Is To Wake Up (Miss Nine Remix)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek