Starity

Magyarországon forgat Tom Felton

2012. június 05. 07:07   |   Szerző: Rossio

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnapelőtt, azaz június 2-án, szombaton érkezett meg Tom Felton gépe Budapestre.

hirdetés
Magyarországon forgat Tom Felton

Mindenféle felhajtás nélkül érkezett Tom Felton hazánkba, mivel nálunk és Belgrádban forgatja az Émile Zola regénye alapján készülő Therese című filmet. Megérkezte után nem sokkal már közzé is tette Twitter-oldalán, mennyire tetszik neki a város. „Szeretem Budapestet, milyen gyönyörű város!” – csiripelte a színész. A filmben egyébként a legfiatalabb Olsen lány, Elizabeth lesz a főszereplő, Tom az őt elnyomásban tartó férjét fogja alakítani.

A történet az 1860-as évek Párizsában, az „alsóbb társadalmi rétegekben” játszódik, Therese egy szexuálisan elnyomott, gyönyörű nő, aki egy unokafivérével kötött szerelem nélküli házasság csapdájában vergődik. Férje (Tom Felton) mellett nénikéje, Madame Raquin (Jessica Lange) is uralkodik rajta.

A nő egy kis üzlet eladópultja mögé száműzve tölti napjait, esténként pedig nagynénjét figyeli, miközben az a barátaival dominózik. Aztán egy nap megismerkedik férje egy barátjával, Laurent-nal (Oscar Isaac), akivel viszonyt kezd. A kapcsolat azonban tragikus következményekkel jár. Az alkotás rendezője és forgatókönyvírója Charlie Stratton, a film várhatóan 2013-ban kerül mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek