Starity

A Pepsi ikonikus reklámjai — világsztárokkal

2012. június 05. 07:07   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beyoncé, Britney Spears, Cindy Crawford, Shakira, Enrique Iglesias – csak néhány név a világsztárok közül, akik nevüket és arcukat adták a legkelendőbb italmárka egyikéhez. Íme, egy válogatás a Pepsi legsikeresebb reklámjaiból.

hirdetés
A Pepsi ikonikus reklámjai — világsztárokkal

A Pepsi volt az egyik olyan cég, amely a legkorábban rájött arra, hogy világsztárokkal népszerűsíteni a termékeit nagyon is jó ötlet. Így mára tucatnyi olyan promófilmet ismerhetünk, amelyek ikonikussá váltak. Összegyűjtöttük most azt az ötöt, melyeket mindenkinek ismernie kell, illetve bemutatjuk Nicki Minaj reklámját is, aki nemrég a cég arca lett.

Britney Spears és az Ask for More reklámja – 2002

Az itt húszéves Britney a reklám első másodperceiben egy gyári munkásként mutatkozik, majd lerántja magáról munkaruháját, s az egész gyár vele együtt táncolni kezd a Pepsi leghíresebb szlogenjére írott dalra.

Beyoncé – Crazy in Love Pepsi-reklám – 2003

A reklám helyszíne egy éjszakai benzinkút, mely körül minden kihalt. Az ügyeletes benzinkutas fiú egy padon ül, mikor meglát egy luxusautót, amiből maga Beyoncé sétál ki forrónadrágban és rózsaszín topban. Az énekesnő a benzinkút előtti automatából Pepsit iszik, eközben a fiú szerelembe esik vele.

Enrique Iglesias, Beyoncé, Pink és Britney Spears We will rock you! reklámja – 2004

A reklám a római Kolosszeum rekonsturált változatának a képeivel kezd. A zsarnoki római uralkodó – akit Enrique alakít – a gladiátorokat várja a küzdőtérre, miközben Pepsit iszik. A gladiátorokat a három énekesnő alakítja, akik egymást felbuzdítva nem küzdenek, hanem közösen énekelni kezdenek. A szurkolóknak tetszik, amit látnak – ez a „római császárt” feldühíti olyannyira, hogy az összes Pepsije a küzdőtérre esik. A három grácia a reklám végén kólázik, míg Enrique elbukik.

Shakira „Objection – Tango” reklámja – 2004

Az éjjel-nappaliban dolgozó eladófiú meglát egy életnagyságú papírszobrot Shakiráról,Pepsivel a kezében. A fiú elkezd fantáziálni arról, hogy forró, erotikus táncot lejt az énekesnővel – mikor a szobor egyszercsak megelevenedik. A fiú csupán akkor döbben rá, hogy halucinálta az egész táncot, mikor a kirakatban járókelők tömkelege nézi őt nevetve.

Akon, Thierry Henry, Kaká és Drogba „Oh Africa” reklámja – 2010

A reklám a 2010-es foci világbajnokság dél-afrikai rendezvényére készült. A focisták és Akon egy szavannán kezdenek el focizni, mikor egy afrikai törzs is beáll közéjük, s ők alkotják meg a focipályát. A reklám végén a fiúkat egy sor szerencsétlenség éri, míg a végén már csak nevetnek az egészen. A reklám utolsó másodperceiben Messi egy kecskével issza a Pepsijét.

Nicki Minaj és a „Lets Live Now” reklámja – 2012

Nicki Minaj „Élj most!” Pepsi-reklámja a legfrissebb az összes közül. A másfél perces videó vége felé jelenik meg az énekesnő, miközben a Moment 4 Life slágerét adja elő a színpadon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek