Starity

Kristen Stewart leszarja, mit gondolsz róla

2012. június 05. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alkonyat sztárja a Vanity Fairrel készített legutóbb fotósorozatot, az interjúban pedig kifejtette, magasról tesz a kritikákra.

hirdetés
Kristen Stewart leszarja, mit gondolsz róla
Fotó: Mario Testino / Vanity Fair

Kristen Stewartot az Alkonyat sikere óta támadják, amiért fapofával jelenik meg premiereken és díjkiosztókon, a filmjeiben grimaszol ahelyett, hogy mosolyogna. Legutóbb a Hófehér és a vadász-beli alakítása miatt kritizálták, mivel még a gonosz mostoha is szebben fest nála.

Nos, a Vanity Fairrel készített interjújában ezekre a negatív kommentekre válaszolt. Úgy véli, nem kell tökéletesnek lennie minden egyes fotón, mivel ő is emberből van: „Sok kritika ér amiatt, mert nem vagyok tökéletes. Ezek nem gátolnak meg a boldogságomban. Büszke vagyok rá. Ha mindig tökéletes képeket készítenék magamról, az emberek azt gondolnák, micsoda képmutató vagyok. Az a gondolat hoz zavarba, hogy a képeim felén úgy nézek ki, mint valami szarkupac, de magasról leszarom. Nekem az számít, hogy az emberek egy velem töltött este után azt mondják: »Nagyszerű ez a lány, jól érezte magát.« Nem érdekelnek a szarrágók.”

Barátja, Robert Pattinson is kiáll érte, aki szintén nyilatkozott a magazinnak: „Nem számít, hány fotón mosolyog, mindig egy olyannal jönnek, amelyen nem mutat érzelmeket.”


Ilyen és ehhez hasonló fotók terjednek az interneten

A negatív kritikák ellenére, amelyek tökéletlenségét firtatják, a Vanity Fair fotósorozatán szemet gyönyörködtetően néz ki. Örömmel pózolt Mario Testinónak, és a francia táncos, Jérémie Bélingard partnereként is feltűnik néhány képen.

Személyes stílusáról is beszélt az interjú során, elmondása szerint „egy rakás szart” képes felvenni, melyek a világ legtiszteltebb avantgárd divattervezőitől származnak. Természetesen stílusát is gyakran támadják.

„Nézz meg egy 15 éves koromban készült képet. Fiú vagyok! A bátyám cuccait hordtam, haver! Nem mintha érdekelt volna, de emlékszem, viccet csináltak abból, hogy nem Juicy-farmereket viseltem. A lányok folyton kinéztek, mert nem borotváltam a lábam, undorítónak neveztek, de leszartam.”

Stewart arról is beszámolt, hogyan változtatta meg az Alkonyat az életét: „Rákereshetsz a nevemre a Google-on keresztül. Az egyik fotó, amit azonnal kidob az, amelyen füvezek az expasimmal a kutyám társaságában. Aznap volt, amikor kijött a film. Egy senki voltam, egy kölyök. Épp betöltöttem a tizennyolcat. Én voltam az a különc lány, aki füvezik – egyből ezzel bélyegeztek meg. Nagy ügy. Az a nap változtatta meg az életem. Többé nem léptem utcára bugyiban.”

A teljes interjú a Vanity Fair júliusi számában lesz megtekinthető.


Fotó: Mario Testino / Vanity Fair

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek