Starity

A Pepsi ikonikus reklámjai — világsztárokkal II.

2012. június 20. 09:09   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Michael Jackson, Melanie Amaro, Elton John, Christina Aguilera, Cindy Crawford – a Pepsi már évtizedekkel ezelőtt felfedezte, hogy világsztárokkal az üdítő is gyorsabban fogy. A Pepsi legjobb reklámjaiból készült válogatás utolsó része következik.

hirdetés
A Pepsi ikonikus reklámjai — világsztárokkal II.

Előző összeállításunkban bemutattunk Britney Spears, Shakira és Beyoncé reklámjai közül egyet-egyet. Most következzenek további nagy nevekkel készült kisfilmek, melyek hozzásegítették a Pepsit a sikerhez.

Michael Jackson „New Generation” – 1980

A reklámot Bob Giraldi rendezte, aki a következőképpen álmodta meg a klipet: afro-amerikai kisfiúk Michael Jacksont imitálva táncolnak, énekelnek az utcákon és kólát isznak. Hirtelen maga a legenda és az egész tánckara megjelenik előttük, és az utcán együtt kezdenek mindannyian táncolni. A gyerekek egyre jobban élvezik a táncot, míg lassan Jacksonék eltűnnek a képből, helyüket átveszi az új generáció, akik a Pepsit választják.

Sofia Vergara – 1991

Bizony, a gyönyörű színésznő is szerepelt már Pepsi-reklámban – igaz, 21 évvel ezelőtt, mikor még csak 17 éves volt. A reklám egy strandon játszódik. A színésznő a forró homok ellen saját ruháit teríti le a homokra,h ogy meg ne égjen a lába – a végén persze bikinire vetkőzik. Ruhadarabjai nem lettek elegek ahhoz, hogy eljusson a Pepsi standjáig, ám gyorsan odafut a kiszolgálófiúhoz egy Pepsi-ért.

Cindy Crawford – 1996

A ma már 40-es éveiben járó, még mindig a legsikeresebb modellek közé tartozó Cindy Crawford egy piros cabrióból száll ki egy benzinkút előtt. Miközben a közelben lévő gyerekek tátott szájjal bámulják a dögös Cindyt, a modell az automatából egy kólát vesz, és megissza azt. A reklám azt sugallja, hogy a legmenőbb emberek Pepsit isznak.

#4 Christina Aguilera, David Beckham, Roberto Carlos és Thierry Henry „Dare for more” – 2006

A helyszín egy futballstadion, melynek nézőközönsége között David Beckham, Thierry Henry és Roberto Carlos is felbukkan. A két focicsapat már felsorakozott, hogy meghallgassák a himnuszt, amikor Christina Aguilera jelenik meg az óriáskivetítőn, és énekelni kezd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek