Starity

Megjelent Emma Watson és Logan Lerman filmjének előzetese

2012. június 05. 20:08   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Stephen Chbosky nagy sikerű könyve alapján elkészült a film is, és már az előzetesét is láthatjátok!

hirdetés
Megjelent Emma Watson és Logan Lerman filmjének előzetese

Az eredetileg könyv formájában megjelent történetet Stephen Chbosky írta, és a filmet is ő rendezte. Olyan színészek szerepelnek benne, mint a Harry Potterből ismert Emma Watson, Logan Lerman, Mae Whitman, Ezra Miller vagy Nina Dobrev. De még Emma expasija, Johnny Simmons is feltűnik benne, hisz ennek a filmnek a forgatásán jöttek össze.

A történet arról szól, hogy Charlie (Logan Lerman) elkerül egy új iskolába, és nehezen szerez új barátokat. Aztán összebarátkozik Sammel (Emma Watson) és Patrickkel (Ezra Miller), ők megmutatják, hogyan élje lazán az életét. A nővérét alakítja a Vámpírnaplók Elenája.

A filmet szeptember 14-én fogják Amerikában bemutatni. Érdekes, hogy a könyv több mint egymillió példányban kelt el Amerikában, és felkerült a top 3 legkárosabbnak tartott könyv listájára, mivel családellenességről, drogról, szexről, öngyilkosságról és homoszexualitásról szól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek