Starity

Egyedi ruhákban lép színpadra Iszak Eszti

2012. június 06. 15:03   |   Szerző: Red Lemon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gőzerővel készül a VIVA Televízió a június 14-én este esedékes grandiózus gálára, a 12. VIVA Cometre: Iszak Eszter többek között az R9 tervezőinél, míg az Interaktív másik két műsorvezetője, Pizsu és Marcell Random Marci kíséretében a Tyra Clothing showroomjában próbálták fel az egyedi ruhákat, amelyeket a gálán viselnek majd.

hirdetés
Egyedi ruhákban lép színpadra Iszak Eszti
Fotó: Red Lemon Média

Már csak nyolc napot kell várni az év egyik legfontosabb zenei eseményére, ahol magyar és nemzetközi sztárok ünneplik az elmúlt 12 hónap könnyűzenéjének legjeit. A VIVA Comet gálára készülve látogatott el Iszak Eszter is a Ráday utcában található R9 showroomba, ahol Abódi Dóra, Mojzes Dóra és Szegedi Kata legújabb kollekcióiból válogatta ki a megfelelő darabokat, amikben az Comet show műsorvezetőjeként színpadra lép.

„Inkább az extrémebb ruhákat szeretem szín, anyag és forma szempontjából is, de ugyanúgy kedvelem a hosszabb, lenge ruhákat is – mesélte Eszti két egyedi darab felpróbálása között, hozzátéve, hogy az utóbbi időben a neon színeket tartja a legizgalmasabbnak. – Ez már a második VIVA Comet, ahol műsorvezető leszek, talán emiatt van, hogy most még nem izgulok olyan nagyon. Aznap biztos, hogy nyugtalanabb leszek, de utána a VIP-bulin kicsit lazíthatunk majd a sok munka és készülődés után.”


Iszak Eszti (Fotó: Red Lemon)

A VIVA Interaktív két másik műsorvezetője Random Marcival a Tyra Clothing bemutatótermében próbálták fel először exkluzív, kimondottan a VIVA Cometre tervezett ruháikat. Pizsunak és Marcellnek, akik a vörös szőnyegnél lesznek műsorvezetők vagány, de elegáns ruhát, míg Random Marcinak, aki a színpadon, a backstage-ben és a Comet utáni VIP-partin is forgatni fog, egy lezser öltönyt készített Lang Szonja, a Tyra tervezője.


Iszak Eszti (Fotó: Red Lemon)

„Nagyon jól éreztem magam, a ruhák is nagyon tetszenek, hiszen így a Cometen meg tudom mutatni a nézőknek az elegánsabb énemet is – mesélte Random Marci. – Nagyon örültem annak, hogy itt lehetek, mivel imádom a divatot és régi vágyam volt, hogy átéljem, amint egy profi csapat rám önt egy külön nekem tervezett ruhát. De nemcsak azért várom a VIVA Cometet, hogy bemutassam az elegáns Marcit, hanem azért is, mert eddig csak tévében láthattam a látványos show-t, és régi álmom, hogy tevékeny részese lehessek ennek az óriási bulinak.”


Random Marci (Fotó: Red Lemon)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek