Starity

Donald Trump bepereli Miss Pennsylvaniát

2012. június 06. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vasárnap éjjel került korona a 2012-es Miss USA fejére, az egyik versenyző azonban manipulációval vádolta a szervezőket, és már le is mondott saját címéről. A verseny tulajdonosa, Donald Trump perre készül.

hirdetés
Donald Trump bepereli Miss Pennsylvaniát

Szinte nincs is Miss USA botrány nélkül, az ideire sem kellett sokat várni. Miután vasárnap éjjel királynővé koronázták Miss Rhode Islandet, az egyik versenyző, aki a Top 15-be se került be, a verseny szervezőit becstelenséggel és bundával vádolta meg.

Miss Pennsylvania elmondta, hogy egy versenyzőtársa már a verseny kezdete előtt látta azt a listát, amin a Top 5-be került lányok szerepeltek. Miután az állítólagos lista és a valódi Top 5 összetétele megegyezett, a szépség már nem kételkedett abban, hogy a verseny tisztasága megkérdőjelezhető. Ezek után határozta el, hogy elhatárolódik a versenytől, a szervezettől, sőt, kedden a Facebookon keresztül azt is bejelentette, hogy azonnali hatállyal lemond címéről.

Donald Trump, a verseny tulajdonosa mélyen megbántódott. „Hamisan vádaskodik, és ezt ő is tudja – mondja az ingatlanmogul. – Úgy gondolom, őszintén bocsánatot kéne kérnie, de be fogjuk perelni. Abszolút nevetséges, amit állít. Vesztett, és aki őt megnézi, és összehasonlítja a Top 15-be került emberekkel, megérti, miért nem került be. Ez egy nagyon, nagyon szomorú helyzet.”

Trump már kivizsgálta az versenyző állítását, a munkatársai szerint a kérdéses versenyzőtárs azt mondta, nem igazak Miss Pennsylvania állításai.

A szépségverseny rendezője azt mondta, hogy ő ugyan tényleg kapott egy lemondó nyilatkozatot a vádaskodó lánytól, de abban indokként nem a bundázást hozta fel, hanem azt, hogy a Miss Universe Organization korábban engedélyezte egy kanadai transzszexuálisnak, hogy induljon a helyi versenyen, szerinte pedig ez az eredeti értékek és elvek teljes elvetése. Trump szerint ez csak kamu. Nem hiszem, hogy ezzel problémája lett volna. Azért mondott le, mert veszített, és emiatt dühös lett, őszintén szólva egy pillanatra láttam őt, és nem érdemelte meg, hogy bekerüljön a legjobb 15-be” – tette hozzá Trump.

A koronát egyébként egy 20 éves Rhode Island-i csellista nyerte el, aki a Miss Universe versenyen fogja majd az Egyesült Államokat képviselni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek