Starity

Amandy Bynes tagadja, hogy részegen vezetett

2012. június 08. 08:08   |   Szerző: Ninaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A visszavonult színésznő kiborult, mert a rendőrök elkapták ittas vezetésért még áprilisban, most pedig az Egyesült Államok kormányfőjét kezdte sértegetni a Twitteren keresztül.

hirdetés
Amandy Bynes tagadja, hogy részegen vezetett

Az ex-gyereksztár Amanda Bynes már nem olyan kis szűzies lány, mint volt. Korábban sokszor hangoztatta, hogy ő maga megveti az alkoholt, de úgy látszik, az idő mindent megváltoztat. Áprilisban számoltunk be arról, hogy a színésznőt letartóztatták, miután nekihajtott egy rendőrautónak.

A legfrisebb Twitter-üzenetei szerint Amandától már nem áll messze az, hogy kihasználja a hírnevét, és hogy nyilvánvaló bizonyítékok ellenében sem hajlandó lemondani az igazáról. Az alábbi üzenetet továbbította Barack Obamának:

„Nem iszom! Kérem, rúgja ki azt a rendőrt, aki letartóztatott engem! Cserbenhagyásos gázolást szintén nem követtem el. Ennyi!"csiripelte a sztár.

Habár Bynes megtagadta a szonda megfújását, és feltehetőleg ittasan vezetett, aminek következtében nekiment egy rendőri járműnek, habogását meghallva már mindenki tisztában volt vele, hogy részeg. Ha bűnössége a bíróságon is bebizonyosodik, akkor akár próbaidőt is kaphat vagy elvonóra küldhetik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek